Nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Ellessy, PuntKomma!


Pas verschenen en binnenkort te verschijnen:

Fataal fruitmoment Verzekerde toekomst Geluk is iets groots in het klein Halsoverkop Verstrikt Verzwegen Tien dagen Tinder Terug naar de Costa Blanca Een lange zomer in Thessaloniki De IJskoningin Het derde wiel Hoefsporen in de sneeuw Camiels moeder Avondrood Alles op een rijtje Onder het oppervlak Obsessie Kiezels op de catwalk Ontvlucht Eindstation De ander Als drie druppels water Tere magnolia's Lentekriebels Hannah Het fluwelen masker Roadtrip Compostela Moord in de bosvilla Schaduw over Sardinië Zwaluwdans De meidenschuur De Molenaarsdochter

Meer nieuwe boeken

Ivonne Wilken

Ivonne Wilken

Ivonne Wilken (NL) schrijft vanuit Tromsø, een stad binnen de poolcirkel in Noorwegen. Met criminologie, antropologie en journalistiek als achtergrond, schrijft ze psychologische thrillers en korte verhalen die lezers op een onverwachte manier raken. Ivonne weet feilloos de beweegredenen van mensen weer te geven en is een meester in het creëren van spanning.

Bibliografie
Verstrikt – Ellessy 2022

Interview met Edith van Walsum

Hannah

Roelant de By interviewde Edith van Walsum over haar roman Hannah voor Bazarow Magazine. Bekijk hier het complete interview.

Interview met Edith van Walsum over Hannah

Krantenartikel Hannah

Jaap Stiemer interviewde Edith van Walsum over haar roman Hannah voor Het Noord-Hollands Dagblad (NHD). Lees hier het complete interview.

Terugblik op een fantastisch Valentijnfestival

  1. De winnaar van de ValentijnPrijs is Aline van Wijnen met haar boek Het kistje van Elle.
  2. De winnaar van de schrijfwedstrijd is Anja Janssen met haar verhaal De vlammende pijl. 
  3. De oeuvreprijs werd uitgereikt aan Marja Visscher, die het hoe dan ook niet had zien aankomen en echt verbaasd was.
  4. Save the date: ons volgende Festival is het Hermes Thriller Event op 8 oktober in het Zalencentrum te Ermelo. Het volgende Valentijn Festival is op 13 mei 2023 in het Zalencentrum te Ermelo. Op 13 mei 2023 is het Wereld Cocktail dag en het thema voor de schrijfwedstrijd die we voor dat Festival organiseren is dan ook: Beachclub Valentijn
  5. Maar is er is meer: we gaan een nieuwe bundel uitgeven tussen de Festivals door. Dat heeft een vast thema: Hotel Het Hart van Valentijn. Wil je meedoen? Kijk voor meer informatie op de website van de Valentijnprijs.

Interview Het Kontakt met Caren Peeters

Het Fluwelen Masker

De Culemborgse schrijfster Caren Peeters staat nooit stil. Dit jaar publiceert ze maar liefst drie romans. Het Kontakt schreef er een uitgebreid artikel over.

Aanmelden nieuwsbrief