In memoriam: Agathe Wurth

In memoriam

Op 83-jarige leeftijd is auteur Agathe Wurth overleden. Ze schreef pas op haar 66ste haar debuut-misdaadroman “Ongeluk” en was een van de eersten die een roman combineerde met een receptenboek. De recepten die de hoofdpersoon maakte stonden achterin het boek.

In 2007 verscheen bij uitgeverij Ellessy haar tweede misdaadroman onder de titel “De Maasmoorden” en haar derde roman “De verschijning” kwam in 2011 uit. Haar vierde en laatste misdaadroman “De Minerva Moord” volgde in 2015.

De boekpresentatie van haar debuut “Ongeluk” was voor uitgeverij Ellessy een mijlpaal. Er kwamen maar liefst 100 mensen en er werden die dag 120 exemplaren verkocht en door haar gesigneerd.

Agatha Wurth was een originele schrijfster vol creativiteit en vasthoudendheid. Uitgeverij Ellessy wenst haar familieleden veel sterkte toe met dit verlies.