Als drie druppels water

Als drie druppels waterLinda Groen
Boek (9789464492347 = € 18,95)
E-boek (9789464492354 = € 9,95)
Verschijnt tevens als luisterboek

Lucy verwerkt de dood van haar beste vriendin Jess in Clifford’s Cove aan de oostkust van de VS. Daar wordt ze aangestaard door de bewoners. Ze lijkt sprekend op Louise, een meisje dat jaren geleden op onverklaarbare wijze is verdwenen. Met Ally, die ook op haar lijkt, begint Lucy een zoektocht naar de toedracht van de verdwijning van Louise en worden daarbij geholpen door twee plaatselijke agenten. Hoe meer van het mysterie wordt ontrafeld, hoe meer vragen er bovenkomen.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Recensie op Wendy blogt

Het is een fijn verhaal om te lezen, de schrijfstijl zorgt dat je het verhaal lekker door kunt lezen. De hoofdstukken zijn niet te lang en er zit veel snelheid in het verhaal. In het begin maakt je kennis met de personages, je leert ze allemaal een beetje kennen, maar niemand echt heel erg goed.

De verhaal lijn is best vlot, het is een feelgood, met een paar spannende momenten. Er gebeuren erg veel dingen in het verhaal, rouw, vriendschap en een mysterie wat opgelost moet worden zijn de dingen die in het verhaal voorkomen. Na het lezen blijf je achter met een aantal vragen, bij sommige dingen wordt er niet verder op in gegaan, hoe kan het dat zowel Ally als Lucy zoveel op Louise lijken bijvoorbeeld. Er zijn ook een aantal gebeurtenissen waarbij je met vraagtekens blijft zitten, maar dat maakt voor het verhaal niet uit.

Het is een leuk, vermakelijk verhaal dat ervoor zorgt dat je wil weten hoe het allemaal precies zit. Al met al is het een fijn verhaal om lekker even tussendoor te lezen, zonder erbij na te hoeven denken.

Dit boek was het debuut van Linda Groen, het zorgt ervoor dat je zeker meer van haar wil gaan lezen.

Geschreven door Wendy