Hemelstreek

Hemelstreek
Sophie Ester
ISBN: 978-94-6493-196-9 (€ 14,95)
ISBN E-BOEK: 978-94-6493-197-6 (€ 9,95)
Verschijnt tevens als luisterboek

Deel 5 uit de serie

Tijdens een korte vakantie van de wereldberoemde Australische rockband Greencard staat ineens een bekende voor hun neus. Het ongeloof is groot: Hij was immers dood! Hoe kan dit?

Wanneer vlak voor de Europe-tour Peter Kuypers moeder met de dood wordt bedreigd, blijkt het angstbeeld van destijds nog steeds te bestaat. Samen met bandlid Vincent Jones vertrekt Peter direct naar Nederland om hulp te bieden. Daar wordt duidelijk dat niet alleen Peters moeder, maar ook zijn zus en Vincent worden bedreigd. Vincent wordt onderweg ziek en zijn conditie gaat razendsnel achteruit. Terug bij de band moet hij vechten voor zijn leven. Dan komt onverwacht de rockband DI-RECT in beeld, die zich inzet om de problemen op te lossen Ze vallen in voor twee ontbrekende bandleden. Is dit het einde van Greencard en wat zit erachter?

Sophie Ester woont samen met haar echtgenoot in Almelo/ Overijssel. Ze schrijft kinder- en jeugdboeken, romans en misdaadromans.

Hemelstreek is het vijfde deel van de misdaadserie over het leven van Steven, Jamey, Robin, Vincent en Carol Vanhoven. Voorgaande delen zijn: Ommekeer, Zijdeling, Terugkeer en Tijdlijn.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.