Ruimte voor rafels

Ruimte voor rafels
Corine Wielenga
ISBN: 978-94-6493-186-0 (€ 19,95)
ISBN E-BOEK: 978-94-6493-187-7 (€ 9,95)
Verschijnt tevens als luisterboek

Een hartverwarmend verhaal over vrouwen, vriendschap, liefde en de complexiteit van het leven.

We volgen de levens van Thea, Stine en Annette - drie jonge vrouwen in het snel veranderende Nederland van 1958-2018. Terwijl ze op zoek zijn naar hun identiteit en rol in het leven, raken hun levens vervlochten met elkaar en groeit hun vriendschap.
Annette, gedreven door haar emancipatoire idealen, balanceert tussen moederschap, carrière en activisme. Stine omarmt juist haar rol als moeder, maar haar complexe relatie met haar dochter werpt een schaduw over haar leven. Thea’s leven maakt een haakse bocht na de dramatische dood van haar echtgenoot. Als de vriendinnen op latere leeftijd geconfronteerd worden met de realiteit van ouderdom en dood, wordt hun vriendschap op de proef gesteld.

Corine Wielenga (1962) heeft een oprechte nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt. Haar talent om te luisteren, te analyseren en vragen te stellen, gecombineerd met haar natuurlijke lichtheid, maakt dat mensen hun verhalen makkelijk met haar delen.
Na een jarenlange carrière als coach heeft ze deze vaardigheden nu aangewend voor haar debuutroman ‘Ruimte voor rafels’, door zich diep in te graven in haar drie hoofdpersonen. Eerder verscheen haar blogbundel ‘Zoenen moet je leren’. Corine woont in Voorburg.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.