Schrijversblog | Mijn Eerste X door Ellen Lina

De Arnhemse schrijfster Ellen Lina is de auteur van goed ontvangen boeken ‘Vasthouden’ en ‘Ooit zal ik je weer zien’. Binnenkort verschijnt haar derde boek ‘Sky’. Ellen houdt van reizen, kan een goed filmverhaal waarderen en is gek op Italiaans eten en muziek. Maar vooral is zij een familievrouw.

Mijn eerste X Hallo! Ik ben […]

Schrijversblog | Mijn Eerste X

De in Roosendaal geboren José Vriens schreef op school al korte verhalen waarvan sommige in de schoolkrant verschenen. Het werk en stichten van een gezin hebben haar schrijversactiviteiten tijdelijk naar de achtergrond geduwd, maar zodra het kon begon ze – mede door haar drie kinderen – met het schrijven van kinderboeken. Onder het pseudoniem Josje […]

Schrijversblog | Droom

Mensen vragen me regelmatig of schrijven een droom is die uitkomt. Het antwoord daar op is telkens ‘nee’. Ik schreef altijd graag, maar had een broertje dood aan opstellen als het om school ging. De vastgestelde onderwerpen, daar had ik een hekel aan. Later toen ik het schrijven opgepakt heb en er mijn eigen weg […]

SchrijversBlog | Verhuizen na Warm Bad

De presentatie van Crémation Criminelle, de nieuwe Franse misdaadroman van Barend Toet en mij was een warm bad op een onwaarschijnlijk mooie herfstdag. Eerder die dag besprak ik met mijn vorige uitgever, dat mijn cura-crime reeks moest verhuizen.

[…]

Schrijversblog | Pauze

Geertrude Verweij brengt regelmatig enige tijd door op Curacao. Hiervan laat ze ons meegenieten door middel van haar blogs, met foto’s die tot de verbeelding spreken. Onlangs schreef ze een nieuwe blog over de plaats waar ze tijdens de pauze haar koffie drinkt. Om jaloers op te worden!

Even pauze

Aanmelden nieuwsbrief