SchrijversBlog | Verhuizen na Warm Bad

De presentatie van Crémation Criminelle, de nieuwe Franse misdaadroman van Barend Toet en mij was een warm bad op een onwaarschijnlijk mooie herfstdag. Eerder die dag besprak ik met mijn vorige uitgever, dat mijn cura-crime reeks moest verhuizen. Hij stopte zijn uitgeverij. Ik sprak Larry Iburg van Ellessy hierover aan. Direct hadden mijn thuisloze deeltjes Curaçaose misdaad verhalen weer een dak boven hun hoofd. Met een gerust hart kan ik met Barend aan de slag om de volgende misdaadverhalen uit de Franse provincie op te tekenen.

– Krijn de Best

Afgelopen zaterdag deed Charles den Tex – zelf een excellent auteur – mij blozen door de lof die hij toezwaaide aan de Franse misdaadroman ‘Cremation Criminelle’ die ik – samen met mijn medeplichtige Krijn de Best schreef. Een flink aantal vrienden en bekenden draafde op om dit evenement in De Nieuwe Boekhandel mee te maken. Een verdomd prettige middag!

– Barend Toet