Storm voor de stilte

Boek Leesfragment Interview Recensies Meer

stormLia van Nuys
ISBN 978-90-8660-227-8
Prijs € 17,25
Aantal pagina’s 204
Verschenen 15-4-2013

Het journalistenpaar Marleen en Alex geniet van het leven in hun Zuidlimburgse dorp en van de vakanties op hun zeilboot in de Middellandse Zee. Daar, in de haven van Les Saintes Maries de la Mer, vormt de jaarlijkse zigeunerbedevaart de ambiance waarin dramatische gebeurtenissen in gang worden gezet. Dan blijkt dat de dood een einde kan maken aan een sprookje, maar niet aan de menselijke zoektocht naar liefde. Een zoektocht, die ook het leven bepaalt van de kunstenaar Victor en zijn vrouw Sonja, die tot de vriendenkring van Marleen en Alex behoren.

Storm voor de Stilte is een spannende roman. De toenemende dreiging leidt naar een schokkende ontknoping, waarin de moordenaar ook zichzelf treft. De ingrediënten van het drama zijn geloof en ongeloof, overspel en moord, maar vooral liefde in diverse verschijningsvormen.

Onderliggend thema is de vraag in hoeverre mensen hun eigen lot bepalen. Staat noodlot in de sterren geschreven of is het toeval? Is het de eigen keuze van twijfelende mensen? Wat is de invloed van anderen?

Pages: 1 2 3 4 5