De weg terug

Boek Leesfragment Interview Recensies

weg terug meerOlga van der Meer
ISBN 978-90-8660-164-6
Prijs € 18,25
Aantal pagina’s 244
Verschenen 15-11-2011

Sinds het overlijden van haar vader is Nicole een stil, teruggetrokken meisje. Ze krijgt weinig aandacht van haar moeder, een situatie die verergert als haar moeders vriend het huis verlaat waar ze aan gehecht is. Weer raakt ze iemand kwijt waar ze aan gehecht is. Ze stort zich in de armen van haar vriendje Jordy en trekt bij hem in op zijn armoedige zolderkamer. Als ze in geldproblemen raken blijkt Jordy het echter niet zo goed met haar voor te hebben. Hij sleurt haar mee in de wereld van de prostitutie en zo glijdt Nicole langzaam maar zeker steeds dieper de afgrond in. Ze heeft er alles voor over om Jordy te behouden. Pas als hij zijn ware gezicht heeft laten zien, beseft ze waar ze mee bezig is. Maar ze kan nergens naar toe, de weg terug naar een normaal bestaan lijkt voor haar afgesneden.
Zonder dat ze het weet zijn er echter hulptroepen actief om haar te helpen die weg te vinden. Het lukt haar er weer bovenop te komen, met een wel heel bijzondere beloning als gevolg.

Olga van der Meer is een romanschrijfster die al tweeëndertig boeken op haar naam heeft staan, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ze debuteerde op haar negenentwintigste, sindsdien verschijnen er minimaal twee boeken per jaar van haar hand. Naast het schrijven van romans, werkt ze ook als freelance medewerkster bij diverse tijdschriften.

Pages: 1 2 3 4