Martyn van Beek te gast bij Omroep Brabant

Artikel in PZC Zeeland Geboekt over Het weeskind van Haamstede

Angelique van der Bijl laat in ‘Het weeskind van Haamstede’ zien dat je een verleden kunt verzwijgen maar niet kunt ontlopen. Een psychologische thriller die zich qua spanning en finesse zeker met de concurrenten kan meten. Jan van Damme schreef er een uitgebreid artikel over.

Bekijk het complete artikel op de website van PZC Zeeland […]

Interview met Ellen Lina in De Gelderlander

Onlangs is het zesde boek en eerste thriller van Ellen Lina verschenen, Gefaald. Na een succesvolle signeersessie gaf Ellen ook een uitgebreid interview aan De Gelderlander. Onder andere over de hulp van haar zwager en het schrijfproces.

Lees het complete artikel op de website van De Gelderlander.

[…]

Interview met Gerard Nanne door De Spanningsblog

De West-Friese misdaadschrijver Gerard Nanne is na ruim vijftien spannende boeken toe aan iets anders. Hij probeert zich al enige tijd ‘te bekwamen in het romantische boek’. Vooralsnog blijft het bij wat vingeroefeningen en kunnen zijn fans hun hart ophalen bij zijn meest recent verschenen thriller Vergelding.

Vergelding is Nannes zeventiende boek. Maar ieder boek […]

Interview met Krijn van der Heijden door De Spanningsblog

Kan een dode een moord plegen? Het uitgangspunt voor Dode Moordenaars, de nieuwe thriller van schrijver Krijn van der Heijden uit Vorden, was het ontwikkelen van een schijnbaar onmogelijk plot.

De Spanningsblog interviewde Krijn van der Heijden over zijn nieuwe thriller Dode Moordenaars. Over de rol van psychologie in het boek, het uitwerken van het […]

Aanmelden nieuwsbrief