Interview met Ellen Lina in De Gelderlander

Onlangs is het zesde boek en eerste thriller van Ellen Lina verschenen, Gefaald. Na een succesvolle signeersessie gaf Ellen ook een uitgebreid interview aan De Gelderlander. Onder andere over de hulp van haar zwager en het schrijfproces.

Lees het complete artikel op de website van De Gelderlander.

[…]

Interview met Gerard Nanne door De Spanningsblog

De West-Friese misdaadschrijver Gerard Nanne is na ruim vijftien spannende boeken toe aan iets anders. Hij probeert zich al enige tijd ‘te bekwamen in het romantische boek’. Vooralsnog blijft het bij wat vingeroefeningen en kunnen zijn fans hun hart ophalen bij zijn meest recent verschenen thriller Vergelding.

Vergelding is Nannes zeventiende boek. Maar ieder boek […]

Interview met Krijn van der Heijden door De Spanningsblog

Kan een dode een moord plegen? Het uitgangspunt voor Dode Moordenaars, de nieuwe thriller van schrijver Krijn van der Heijden uit Vorden, was het ontwikkelen van een schijnbaar onmogelijk plot.

De Spanningsblog interviewde Krijn van der Heijden over zijn nieuwe thriller Dode Moordenaars. Over de rol van psychologie in het boek, het uitwerken van het […]

Interview met Natascha Hoiting in De Stentor

Donderdag 15 maart vond de boekpresentatie van Sonata plaats. Om deze reden gaf auteur Natascha Hoiting een uitgebreid interview aan De Stentor.

Lees het complete artikel op de website van De Stentor.

Interview in De Stentor met Krijn van der Heijden

Niets is belangrijk van Krijn van der Heijden is voor hem wel degelijk van belang. Dit is te lezen is het interview dat deze week verscheen in De Stentor Zutphen.

Bekijk hier het complete artikel.

Aanmelden nieuwsbrief

Twitter