In Memoriam: Caren Peeters

Volledig onverwacht is Caren Peeters overleden.

Ze bruiste van het leven en had twee boeken bij Uitgeverij Ellessy – Het Fluwelen Masker en Kiezels op de Catwalk – ondergebracht. 

Een kinderboek van haar was bijna gereed voor de lancering en ze had nog veel meer pijlen op haar boog. Daarnaast werd ze als een […]

In memoriam: Agathe Wurth

Op 83-jarige leeftijd is auteur Agathe Wurth overleden. Ze schreef pas op haar 66ste haar debuut-misdaadroman “Ongeluk” en was een van de eersten die een roman combineerde met een receptenboek. De recepten die de hoofdpersoon maakte stonden achterin het boek.

In 2007 verscheen bij uitgeverij Ellessy haar tweede misdaadroman onder de titel “De Maasmoorden” […]

Ivonne Wilken

Ivonne Wilken (NL) schrijft vanuit Tromsø, een stad binnen de poolcirkel in Noorwegen. Met criminologie, antropologie en journalistiek als achtergrond, schrijft ze psychologische thrillers en korte verhalen die lezers op een onverwachte manier raken. Ivonne weet feilloos de beweegredenen van mensen weer te geven en is een meester in het creëren van spanning.

[…]

Interview met Edith van Walsum

Roelant de By interviewde Edith van Walsum over haar roman Hannah voor Bazarow Magazine. Bekijk hier het complete interview.

Interview met Edith van Walsum over Hannah

Jaap Stiemer interviewde Edith van Walsum over haar roman Hannah voor Het Noord-Hollands Dagblad (NHD). Lees hier het complete interview.

Aanmelden nieuwsbrief