Interview met Annette van Luyk in weekblad Den Haag Centraal

De derde roman van Annette van Luyk is onlangs verschenen. ‘De Bucketlist‘ beschrijft een spannende reis over de wereld, waarin ook haar geboortestad een bescheiden rol speelt. Lees er meer over in het interview met Annette van Luyk in het Haagse weekblad Den Haag Centraal door Caroline Ludwig.

Klik op de afbeelding om […]

ClusterEffect neemt uitgeverij Ellessy over

Per 1 januari 2022 gaat uitgeverij Ellessy, opgericht in 1990 door Larry Iburg, over in de handen van Han Peeters van ClusterEffect. ‘Ik heb de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, en ik vind het wel mooi geweest’, zegt Larry Iburg, die in ruim 30 jaar met Ellessy vele honderden titels uitgaf, voornamelijk feelgood-romans en thrillers. 

‘De uitgeverij slokt […]

Ellessy gaat over in handen van Han Peeters

Na een succesvol leven met Uitgeverij Ellessy (1990) gaat Larry Iburg welverdiend met pensioen en draagt hij de uitgeverij per 1-1-2022 over. Larry heeft met voornamelijk feelgood-romans en thrillers een behoorlijke steen bijgedragen aan de populariteit van deze genres. Vele honderden romans zijn door Ellessy in de loop der jaren uitgegeven, waaronder de thrillers […]

Trailer Het Wespennest is gelanceerd

De trailer van de nieuwe roman Het Wespennest van Karin Kallenberg is gelanceerd.Bekijk de trailer op YouTube.

Interview RTV Haaksbergen met Kirstin Rozema

Kirstin Rozema is onlangs geïnterviewd door RTV Sternet over haar nieuwste jeugdboek Arendsklauw.

Bekijk het interview via https://fb.watch/v/y8K2tg1O/.

Aanmelden nieuwsbrief

Twitter