Stem voor de Beste Vrouwenthriller van 2020

Stem op de Beste Nederlandse vrouwenthriller van 2020! Gaat u voor Roadtrip Italia, Ondermijnd of toch liever Zijdelings, Semper Fi of Salomonsoordeel?

Stemmen op de longlist kan tot en met zondag 17 januari 2021, waarna de shortlist (de top 10) bekend wordt gemaakt. Daarna start de volgende stemronde waaruit men een keuze kan maken […]

Semper Fi genomineerd voor beste Nederlandstalige thriller

Semper Fi van Ellen Lina is genomineerd voor beste Nederlandstalige thriller op Thrillzone! Volgende week worden de longlists door de redactie verkleind naar de shortlists.

Boektrailer De Gulden Duvel en de Brief gepubliceerd

De boektrailer van De Gulden Duvel en de Brief van Natascha Hoiting is onlangs gepubliceerd. Nieuwsgierig naar haar nieuwste roman? Bekijk dan zeker de trailer!

Jacob Vis in Max Magazine

Jacob Vis ontving eind oktober uit handen van Jan Slagter de MAX Gouden Vleermuis 2020 voor zijn hele thrilleroeuvre. Dit verhaal is uitgebreid te lezen in Max Magazine.

Klik op de foto om het beeld te vergroten.

[…]

Jacob Vis winnaar van de MAX Gouden Vleermuis 2020

Zondag 25 oktober is bekend gemaakt dat Jacob Vis de winnaar is geworden van de MAX Gouden Vleermuis 2020.Jan Slagter van Omroep MAX reikte hem de MAX Gouden Vleermuis 2020 uit. Weliswaar in een aangepaste coronaproof setting, maar de vreugde bij de winnaar was er niet minder om!

De jury, bestaande uit Cees van […]

Aanmelden nieuwsbrief

Twitter