Terugblik op een fantastisch Valentijnfestival

De winnaar van de ValentijnPrijs is Aline van Wijnen met haar boek Het kistje van Elle.De winnaar van de schrijfwedstrijd is Anja Janssen met haar verhaal De vlammende pijl. De oeuvreprijs werd uitgereikt aan Marja Visscher, die het hoe dan ook niet had zien aankomen en echt verbaasd was.Save the date: ons volgende Festival […]

Interview Het Kontakt met Caren Peeters

De Culemborgse schrijfster Caren Peeters staat nooit stil. Dit jaar publiceert ze maar liefst drie romans. Het Kontakt schreef er een uitgebreid artikel over.

Debuutroman Hilje Mulder in Apeldoornse courant

De Apeldoonse courant interviewde Hilje Mulder over haar debuutroman Roadtrip Compostela.

Bekijk het artikel in de Apeldoornse courant.

[…]

Interview met Patricia Mollenhauer door Omroep Zeeland

Voormalig model, eerste zwarte Miss Limburg en oprichter van het lingeriemerk ‘Women of Colours’. Patricia Mollenhauer heeft al veel gedaan in haar leven, maar op haar 50e heeft ze eindelijk haar grote passie gevonden: schrijven. Dat heeft geresulteerd in haar debuutthriller ‘Het Beest van Bakendorp‘.

Lees meer in het artikel op de website van […]

Virusvrees in Noord-Hollands Dagblad

Liefhebbers van de charmante tachtiger Hendrik Groen kunnen nu meegenieten van de zo nu en dan hilarische avonturen van Theo en Trudy. Het bejaarde echtpaar speelt de hoofdrol in de nieuwe roman Virusvrees van de Texelse auteur Astrid Witte.

Lees meer in het artikel in het Noord-Hollands Dagblad.

[…]

Aanmelden nieuwsbrief