23 december signeersessie Ellen Lina

Zondag 23 december vindt de eerste signeersessie plaats van Gefaald, de nieuwste thriller van Ellen Lina. Dit boek wordt dan voor het eerst verkocht bij Bruna in Huissen.

De signeersessie vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur. Zien we u dan?

Boekpresentatie King Alert op 16 december

De Almeerse YouTuber King Alert, Paul Goudsmit, lanceert zijn boek King Alert – vader, leraar en YouTube-ster, samen met auteur Suzanne Peters. Uiteraard gebeurt dit op spectaculaire wijze met een meet & greet, muziek, een signeersessie en natuurlijk met de verkoop van het boek. Hoe populair YouTubers deze dagen zijn, zullen we mee gaan maken […]

Uitnodiging boekpresentatie Rozenlaan 10

Tijd voor een bijzonder moment. Vol trots presenteert Angelique van Dongen op vrijdagavond 27 oktober om 19.00 uur haar 10e roman: Rozenlaan 10!

Graag wil zij hier met u op proosten, waarna er gelegenheid is het boek door haar te laten signeren.

Graag tot 27 oktober bij boekhandel ‘Het verboden rijk’, Arendstraat 32 in Oosterhout.

[…]

Boekpresentatie Muurbloem van Gaby Rasters

17 september 2017 tijdens het Cultureel Lint in Weert werd het boek Muurbloem van Gaby Rasters gelanceerd. Wethouder Geert Gabriels nam het 1e exemplaar in handen. Bijgaand de video met daarin een kort interview met auteur en de toespraak van de wethouder.

Bekijk de video op YouTube.

[…]

Verslag boekpresentatie Evenwicht

Zaterdag 25 maart was het dan zover! De lancering van de medische thriller Evenwicht van Jacqueline Coppens te Hardenberg! Karin Meinen van Samen lezen is leuker schreef er een uitgebreid (foto)verslag over.

Aanmelden nieuwsbrief

Twitter