Terugkeer

TerugkeerSophie Ester
ISBN 978-90-8660-429-6
Prijs € 18,95
Verschijnt voorjaar 2021

Wanneer het weten alleen maar pijnlijk is, is de onwetendheid misschien wel de grootste troost...

Vincent Jones weet maar één ding zeker: de man, die hij in de spiegel ziet, is een onbekende. Hij is alles kwijt: zijn identiteit, zijn verleden, zijn heden en zijn doel in het leven. Er is iets verschrikkelijks aan de hand, maar wat dat is, is voor hem een groot raadsel. Maar niet voor de mensen om hem heen, ondervindt hij al snel. Tijdens een gezellig samenzijn komt voor hem de klap. Het grote weten is terug. Die wetenschap is vernietigend. Hij wilde weten, maar alles behalve deze waarheid. Wat moet hij doen? Hoe moet hij verder? Is er een toekomst? Een toekomst zonder verleden, dat zal het worden. Hoe moet Vincent verder? De man die alles heeft verloren en een nieuw leven op moet bouwen. Wat gaat hij doen? Gaat hij het helemaal alleen redden? En is alles wat hij weet en van wat hij zich weer herinnert ook daadwerkelijk waar of leeft hij met een valse waarheid? Hoe vindt hij de antwoorden op het grootste vraagstuk van zijn leven: WIE?

Terugkeer gaat over herinneringen die eigenlijk te pijnlijk zijn om mee te leven. Wat is de waarheid en hoe moet je daar mee leren omgaan?

Terugkeer is het derde deel van een vierdelige misdaadromanserie over het leven van Steven, Jamey, Robin, Vincent en Carol Vanhoven. Eerder verschenen Ommekeer en Zijdelings.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.