Vergeet het maar

Vergeet het maarAnne West
ISBN 978-90-8660-404-3
Prijs € 16,95
Verschijnt voorjaar 2020

Jill leeft een teruggetrokken leventje als receptioniste en manusje van alles in het slechtlopende hotel van haar oom. Als de grote keten Silver Spoon het in het centrum van Amsterdam gele- gen hotel wil overnemen, komt Jills leven op zijn kop te staan. Opeens is ze haar veilige bestaan helemaal kwijt.
Bovendien wordt ze geconfronteerd met Daniël, één van de jongens die haar vroeger pestte. Nu heeft hij een hoge functie binnen Silver Spoon en is hij vast van plan van het hotel, waar Jill werkt, een succes te maken. Langzaam maar zeker komt ze in het reine met haar verleden en ontwikkelt ze gevoelens voor Daniël. Maar kan ze hem ooit vergeven wat hij haar heeft aangedaan?
Daniël werkt sinds jaar en dag in de hotelketen Silver Spoon, eigendom van zijn schoonvader Carel, die hem een carrière heeft aangeboden. Maar steeds meer heeft Daniël het gevoel dat hij gevangen zit in een leven dat hij niet wil. Als hij een slechtlopend hotel in Amsterdam overneemt ontmoet hij Jill op wie hij smoorverliefd wordt. Pas veel later beseft hij dat ze klasgenoten zijn geweest. Jills verwijten over zijn gedrag in het verleden komen hard aan. Hun gezamenlijk verleden staat een gezamenlijke toekomst in de weg. Is Daniël in staat zich los te wurmen uit zijn huidige leven en belangrijker nog: kan Jill ooit vergeten wat hij heeft gedaan?

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.