Lekker geregeld

Lekker geregeldMarijke van den Elsen
ISBN 978-90-8660-451-7
Prijs € 18,95
Verschijnt najaar 2021

Fleur is blut en kan de huur niet meer betalen. Een vriendin van haar weet een manier om snel veel geld te verdienen. Fleur is wanhopig en zegt ja, maar daar heeft ze al snel spijt van. Gelukkig komt Mathijs op het juiste moment om haar te helpen.
Sanne heeft een paar weken vrij en weet precies wat ze wil doen. Eerst een beetje aanrommelen in huis en daarna lekker naar een warm oord. Dan belt Vivian, haar beste vriendin. Ze laat zich overhalen om met haar en haar vrienden vakantie te vieren, gewoon in Nederland. Sanne vraagt zich af of dat wel een goed idee is, tot ze opgehaald wordt door Mathijs, de super knappe en, belangrijker, single, broer van Vivian. Hij brengt haar naar dezelfde villa als waar Fleur is. Vivian wil namelijk dat Sanne haar helpt om een oplossing voor Fleurs problemen te vinden.
Sanne vindt het fijn om Vivian weer te zien en Fleur te helpen, maar er gebeuren ook rare dingen. Vivian is erg veranderd en Sanne weet niet meer wie ze wel en wie ze niet kan geloven. Fleur weet dat Mathijs een goede vriend is van haar broer Raoul en ze vertrouwt hem, totdat ze hoort wat Raoul voor haar heeft geregeld. Welke afspraak heeft hij met Mathijs gemaakt?

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is nog (geen) interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.