Het Wespennest

Het wespennestKarin Kallenberg
ISBN 978-90-8660-430-2
Prijs € 18,95
Verschijnt voorjaar 2021

Als Lisa wordt aangenomen bij het lifestyle warenhuis Het Wespennest komt ze terecht in een reorganisatie en haar baan staat op de tocht. Desondanks belast haar baas haar met een vertrouwelijke taak: de administratie van L’Espoir, een weeshuis in Mozambique. Als op een dag haar functie weggesaneerd blijkt en ze vermoedt dat er geknoeid is met de betalingen aan L’Espoir besluit ze ter plekke poolshoogte te gaan nemen.
In Maputo leert ze de knappe Mozambikaan Antipas kennen, waar ze als een blok voor valt. Samen gaan ze op zoek naar het weeshuis.
Lukt het Lisa om het weeshuis te vinden en orde op zaken te stellen? Zijn Antipas en zij ondanks de afstand en de grote culturele verschillen voor elkaar bestemd?

Het Wespennest is een meeslepend en romantisch verhaal en het vierde boek van Karin Kallenberg. Het is geïnspireerd op haar eigen ervaringen, namelijk de tijd dat ze werkzaam was bij De Bijenkorf Hoofdkantoor en dat ze in Mozambique woonde. De vorige 3 thrillers schreef ze samen met Dimitri Van Hove.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.