Als er een ander is

Als er een ander isCarla Vermaat
ISBN 978-90-8660-432-6
Prijs € 17,95
Verschijnt voorjaar 2021

Met haar gedachten nog bij het bezoek aan haar moeder, besteedt Andrea weinig aandacht aan de man die naast haar in het vliegtuig zit. Daags daarna staat hij plotseling voor haar neus. Het is het begin van een stormachtige relatie die bijna te mooi is om waar te zijn. Kevin is knap en charmant, een succesvolle zakenman en ... vrijgezel! Maar dan gebeuren er vreemde dingen. Wordt ze gevolgd en in de gaten gehouden? Heeft Kevin drie oudere zussen of is hij enig kind? Langzaamaan gaat Andrea twijfelen aan wie en wat ze moet geloven.
Een weekend bij haar vriendin Molly in Oakleigh Cove zou haar wat rust en ontspanning moeten geven, maar de kennismaking met de eenvoudige en solide Vince zorgt alleen maar voor meer verwarring.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Biblion-recensie

Verpleegkundige Andrea Mackay uit Seattle ontmoet financieel adviseur Kevin Perry. Ze denkt in hem haar droomman gevonden te hebben maar al gauw gebeuren er vreemde dingen. Andrea krijgt anonieme berichten over Kevin en wordt achtervolgd door een geheimzinnige vrouw. Van haar hoort ze hoe Kevin haar bedriegt maar ze twijfelt of de berichten kloppen. Via vriendin Molly in Oakleigh Cove heeft ze ondertussen vriendschap gesloten met Vincent Boon, eigenaar van het plaatselijke café en beroemd om zijn donuts. De keuze tussen de twee mannen lijkt een moeilijke voor de hoofdpersoon. Een vlot geschreven en prettig leesbaar verhaal waarin karakters en motieven goed zijn uitgewerkt. Het boek heeft een lijntje naar 'Als een blad in de wind' uit 2020 waarin vriendin Molly de hoofdfiguur is. De auteur schrijft zowel misdaad- als familieromans.

Geschreven door H.W.L. Keus-Asveld