Queen – Deel 1: Totale chaos

Queen - Deel 1: Totale chaosOlivia Lewis
ISBN 978-90-8660-437-1
Prijs € 17,95
Verschijnt voorjaar 2021

Na het succes van de King-serie komt Olivia Lewis met een nieuwe erotische romanserie. Deze keer gaat het over de dochter van Benjamin en Luci King: Sophia!
Sophia King is inmiddels een jongedame van eenentwintig jaar. Ze heeft een liefdevolle en stabiele thuisbasis, leuke vriendinnen, volgt een dansopleiding en heeft een relatie met de populairste danser op school; Mason. Sophia is ook succesvol vlogster. Haar kanaal Sophia – Queen of Kings heeft bijna driehonderdduizend volgers en groeit nog iedere dag. Alles op de rit, toch?
Dan komt er een nieuwe leraar de school binnenwandelen. Scott van Spakenburg is de nieuwe zangdocent en ziet in Sophia een nieuw talent wanneer hij haar – per ongeluk – een keer hoort zingen. Sophia wordt door hem uitgedaagd alles uit haar carrière te halen, maar achter de blinkende façade schuilt een onzeker meisje met ADHD en een flinke dosis aan dagelijkse medicatie. Binnen no time ontstaat er totale chaos in het leven van Sophia en ze is al zo chaotisch.
Weet Scott haar zover te krijgen haar talenten te delen met de wereld? En nog belangrijker: hoe dealt Sophia met deze vreselijk knappe, innemende en jonge leraar?

We kijken alle vijf naar Darcy, die heupwiegend naar de drankautomaat loopt en er geld in gooit. Ik ga staan en pak mijn krukken.
‘Soof …’ zegt Karen streng. ‘Nee. Laat gaan.’
‘Verlaag je niet tot haar niveau,’ gebiedt Mila me. ‘Ze is aan het provoceren!’
‘Rustig aan, ik ga alleen even plassen,’ lieg ik, terwijl ik me een weg door de studenten baan richting de drankautomaat. Dat is gelukkig ook in de richting van de toiletten, dus de meiden laten me gaan. Vreemd eigenlijk, ze kennen me toch? Ze weten ook dat ik dit niet accepteer en ze haten Darcy net zo erg als ik. Waarschijnlijk vinden ze het dus dikke prima dat ik haar een lesje leer.
Ze heeft net haar flesje Spa uit de automaat gepakt en wil weglopen, maar ik duw haar met een flinke, onverwachte zet tegen de muur en plaats mijn kruk overdwars tegen haar lichaam. Ze kan geen kant op.
‘Sophia! Raar wijf! Laat me gaan!’ roept ze.
‘Darcy, ik adviseer je één ding …’ sis ik. ‘Nee, eigenlijk twee. Noem mij nooit meer gek of raar en probeer niks bij Mason. Hij is míjn vriend en jij blijft met je vieze hoerenvingertjes van hem af.’
‘Je focust je nu op mij, maar ik denk toch echt dat je je beter op je vent kunt richten. Hou hem maar goed in de gaten,’ bijt ze me toe. ‘Waarom denk je dat hij bij je is? Voor jou? Of omdat hij kan meeliften op je succes?’ Ze begint vals te glimlachen. ‘Meid, je bent zo gestoord als wat!’
Ik trek de trek de kruk bij haar weg en haal uit (ik zei al, ik ben mijn emoties niet altijd de baas en als ik woedend ben kun je maar beter uit mijn buurt blijven).
‘Je bent een smerige bitch!’ gil ik, meppend met de kruk op Darcy’s ineengedoken lichaam. Al snel heeft de halve school zich om ons heen verzameld. We worden gefilmd en toegejuicht. Het duurt alleen niet zo lang. Ik word vastgegrepen en naar achter getrokken. Geen idee door wie, maar hij is beresterk en hij heeft me in een professionele houdgreep.
‘Klaar!’ roept hij. ‘Kappen, heethoofd!’
‘Laat me los!’ schreeuw ik.
‘Zeker niet!’
Ik word de menigte uitgetrokken en naar het kantoor van de directeur gesleept. Letterlijk, want ik ben mijn krukken onderweg verloren en ik kan natuurlijk niet lopen. Om de man die me vastheeft te pesten laat ik me slap als een pop hangen. Zonder weerstand te bieden, zonder mee te werken. Vervelend, I know, en waarschijnlijk megazwaar.
‘Jezus Christus, zak aardappelen,’ moppert hij, terwijl hij me op een stoel neerzet (of eigenlijk gooit). Ik kijk op, recht in de twee blauwste ogen die ik ooit heb gezien.
‘Zak aardappelen je moeder,’ bits ik naar hem. Hij lacht hardop.
‘Jaja, prinses. De groeten.’ Hij verlaat het kantoortje, meneer Alkemade komt binnen. De directeur.
‘Sophia …’ zucht hij. Deze man is zo ontzettend lief, maar toch maakt de uitdrukking op zijn gezicht me nu een beetje nerveus. Hij ziet eruit alsof hij klaar is met me. ‘Ik vind dat wij elkaar vaak tegenkomen, vind je ook niet?’
Ik trek een ik-heb-geen-idee gezicht. ‘Valt wel mee toch?’

1. Fans van je King-serie zullen enthousiast zijn over deze nieuwe serie. In hoeverre is dit een vervolg? Is het zelfstandig te lezen?
Ja de fans van King zijn enorm enthousiast! Het is sowieso leuk dat de King-serie echt fans heeft, dat is voor mij als auteur fantastisch. De volgersaantallen op social media groeien nog iedere dag. Onlangs is mijn eigen heuse PR-team een Instagram account gestart en dat is een heel actief account. Superleuk. De Queen-serie wordt dan ook met open armen ontvangen.

De serie is zeker los te lezen, maar ik raad de lezers (op bladzijde één van Queen) wel aan om eerst King te lezen. Dan heb je achtergrondinformatie over de familie en dat maakt Queen echt honderd procent leuker.

2. Totale chaos is het eerste deel van een serie. Weet je al hoeveel delen het gaan worden?
Het worden er drie. Ik heb ondertussen bedacht dat ook het jongste zusje een serie gaat krijgen. Allemaal spin-offs van King dus. Wanneer de Queen-serie afgelopen is komt de Princess-serie. We zijn dus nog niet van de familie King af!

3. Sophia King is een succesvol vlogster. Hoe heb je je verdiept in dit nieuwe, maar razend populaire beroep?
Niet eigenlijk hahaha! Natuurlijk krijg ik redelijk wat mee van mijn kinderen, die dagelijks filmpjes van vloggers kijken via YouTube. Maar het is een beroep waar je tegenwoordig zoveel over hoort en ziet, je hoeft je daar niet echt in te verdiepen. Gedurende het boek merk je dat Sophia heel stiekem ook niet écht een vlogger in hart en nieren is. Maar dat leest iedereen vanzelf.

4. Sophia heeft ADHD, wat niet gemakkelijk blijkt te zijn als haar zangtalent ontdekt wordt en de chaos in haar wereld toeneemt. Was het moeilijk je te verplaatsen in een meisje met dit soort problemen?
Nee, helemaal niet. Vanwege mijn werk heb ik redelijk wat kennis van zaken en dat heb ik verwerkt in het boek. Sophia is natuurlijk een kopie van haar moeder, Luci. Dus eigenlijk hoefde ik qua karakter niet opnieuw het wiel uit te vinden. Sophia is alleen tien jaar jonger dan Luci in het eerste deel van King, dus daar moest ik even in schakelen.

5. Wat kunnen we in de toekomst van je verwachten? Ben je al bezig met het volgende deel?
Jazeker, deel twee is zelfs al klaar en gaat binnenkort naar de redacteur! Ik ga bijna aan deel drie beginnen! Het is een verrassing voor de fans, maar de gehele serie verschijnt dit jaar nog! Daarna gaan we lekker verder met de drie delen van de Princess-serie. Daar heb ik ook erg veel zin in. Naast deze series ben ik van plan wat stand-alones over de familie te schrijven. Bijvoorbeeld over broer Oliver en heel misschien nog een (echt, één) boek over Josh en Luci. Fans mogen ook ideeën aandragen.

Recensie op Ramona leest

Vanaf de eerste bladzijde weet Lewis me met haar beeldende schrijfstijl mee te nemen in dit verhaal. We lezen dit verhaal vanuit twee perspectieven; Sophia en Scott. Sophie is een succesvolle vlogster, zij heeft vele volgers en groeit iedere dag. Ze is samen met Mason, hij is de populairste danser van school. Ze heeft het fijn thuis bij haar moeder en stiefvader en haar broers en zus. Ze heeft niets te klagen.

Wanneer er zich iets voordoet waardoor Sophia niet kan dansen wordt ze nogal snel ingewisseld. Dit doet haar enorme pijn en laat haar nadenken over alles wat er toe doet. Wanneer dan ook nog eens een nieuwe docent ten tonele verschijnt die er ook nog eens knap uitziet en waarvan de aantrekkingskracht enorm is, weet ze even niet wat ze ermee moet doen. Tel daar haar ADHD nog eens bij, dan kun je zeker de ruis in haar hoofd voorstellen.

Scott is een zangdocent, die sinds kort op de school van Sophia is aangesteld. Scott probeert Sophia te laten inzien wat ze allemaal kan. Maar de onzekerheid die ze heeft door haar verleden zorgt toch wel voor een enorme drempel. Weet Scott deze te verlagen en haar te helpen?

Jongens, wat heb ik genoten van dit eerste deel van de Queen-serie. Ik heb gelukkig een hele Queens week gepland, dus deel twee en drie zijn de eerstvolgende boeken die ik ga lezen. Ik wil nu ook graag weten hoe het allemaal verder gaat.

De schrijfstijl heb ik als prettig ervaren, ze weet me te boeien. Sommige scenes vond ik wat pittig, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik las voorin dat je toch zeker voor de voor geschiedenis de King-serie zou moeten lezen. Nou, ik heb deze tip in de wind geslagen. Ik kan niet zeggen dat ik iets mis nu ik deze niet gelezen heb. Maar ik kan je wel verklappen dat ik nieuwsgierig geworden ben hoe het allemaal zover is gekomen als hoe Queen begon. Dus ook zeker de King-serie ga ik aan mijn collectie toevoegen.

Geschreven door Ramona


Recensie op Hebban

Olivia Lewis had me al betoverd met haar fantastische schrijfstijl in de King serie en nu met de spin off serie van Sophia weet ze mijn hart opnieuw te raken en te stelen.

Sophia leer je in de King serie al kennen als klein meisje en als dochter van Luci en Benjamin. Ik vind het ontzettend leuk dat ze nu haar eigen podium krijgt en we nog meer leren over deze onzekere, lieve stuiterbal. De rest van de King familie komt ook voorbij en ik vind het heerlijk om te zien wat er in die tussentijd allemaal veranderd is.

Ik raad echt aan om het advies van de schrijfster te volgen en de King serie als eerste te lezen, hierdoor begrijp je deze lieve en chaotische familie beter.
Ik ben verliefd op Sophia en Scott en kan niet wachten om verder te gaan met weg van jou het tweede deel in deze serie.

5 sterren

Geschreven door Naomi


Recensie op Hebban

Totale Chaos is eigenlijk een spin-off van de King serie, en ondanks dat de schrijfster je wel aanraadt om eerst die serie te lezen, heb ik toch deze als eerst gelezen. Ik had helemaal niet het gevoel dat ik stukken informatie miste, je kan hem dus naar mijn mening prima als eerst lezen!

Het boek las heel makkelijk en snel weg, ik had hem in een avondje uit. Dit komt mede door de schrijfstijl van Olivia Lewis; ze heeft een hele makkelijk te volgen schrijfstijl. Dit vond ik erg fijn.

De personages zijn ontzettend goed uitgewerkt. Ik leefde mee met Sophia, en ik had echt een hekel aan Mason. Ik vond de vriendinnen van Sophia echt superleuk, helemaal richting het einde van het verhaal.

Ik had wel soms het gevoel dat Sophia beschreven werd als een klein kind, terwijl ze een vrouw van twintig is. Dit kan ook komen doordat ze wat met haar docent krijgt, dat het voor mij persoonlijk daardoor zo aanvoelt.

Het einde vond ik GE-WEL-DIG! Het was een heel krachtig einde, het was zeker mijn favoriete deel van het boek!

Sophia ontwikkelt zich gedurende het verhaal heel goed. Ze leert voor zichzelf opkomen en ze leert haar angsten overwinnen (met hier en daar wat hulp natuurlijk).

Het boek had ook nog eens een goede spanningsopbouw waardoor het verhaal niet te eentonig of saai werd, ik wilde door blijven lezen.

Al met al vond ik Totale Chaos een erg goed boek, en is het zeker een aanrader! ik ben zeker benieuwd naar de volgende delen uit deze serie!

4 sterren

Geschreven door The reading twins


Recensie op The Bookbabe

"Of hij goed voor me is? Nou, best wel. Of ik me op mijn best voel met hem? Nee." ~ p59.

Fan-fucking-tastisch!!!!!!!!!!! Ik was al fan van de King serie, maar deze Queen heeft haar vader en moeder van de troon gestoten. Niet normaal zo goed!

"Het is onafwendbaar. Wij zijn onafwendbaar. Alsof je in slow motion naar een auto ongeluk zit te kijken. Het gaat hoe dan ook gebeuren." ~ p175.

Totale Chaos is het eerste deel van de Queen trilogie en het vervolg op de 4-delige King serie. Waar we we eerder kennis maakte met Josh en Luci, is het podium nu geheel voor Sophia. En dat podium weet ze prima te pakken. Wauw! Wat heb ik genoten van dit verhaal. Vanaf de eerste pagina zit je direct in het verhaal. Olivia Lewis bezit een bepaalde schrijvers magie, waarmee ze de personages écht tot leven weet te wekken. Je ként deze mensen echt. Je weet hoe ze zich voelen, hoe ze bewegen, en je hoort bijna hun stemmen uit de pagina's komen tijdens het lezen. En dan nog weet ze zichzelf wéér te overtreffen met dit boek. Geniaal! Tijdens het lezen word je gewoon verliefd. Elke aanraking en kus voel je tot in je tenen, om nog maar te zwijgen over de erotische scenes. Nooit vulgair, maar wel zo goed geschreven dat je bijna vergeet adem te halen. Dit is hoe het moet zijn!

"Met deze drie om me heen voel ik me veiliger dan ooit. Ze zijn mijn eigen Justice League. Superman, Batman en Wonder Woman." ~ p263.

5 sterren zijn nog niet genoeg om dit boek de hemel in te prijzen, dus ik gooi er nog een flinke lading pixie dust bij om ze extra te laten shinen. Wat een ge-wel-dig boek!!! En dan is dit pas deel 1... *Wuift zichzelf wat koelte toe.* Kom maar op met boek 2, ik ben er klaar voor!

5 sterren

Geschreven door Cisz


Recensie op The New Royalty World

Na het succes van King komt Olivia Lewis met een nieuwe serie. Deze keer gaat het over de dochter van Benjamin en Luci King: Sophia! De auteur begint het boek met het advies eerst de serie van King te lezen om beter deze spin-off te begrijpen of te kunnen volgen. Queen- totale chaos is echter mijn kennismaking met het werk van Olivia Lewis. Het is goed te doen om blanco in het verhaal te stappen. Een verhaal met Sophia in de hoofdrol. Sophia is zeer getalenteerd in dans en naar later ook blijkt in zang. Sophia wordt echter gehinderd door een jeugdtrauma : pesten en daarnaast heeft Sophia ADHD. Je voelt het vast wel aankomen.. Er staat van alles te gebeuren…

De auteur weet heel goed weer te geven wat ADHD met je kan doen, zeker als de medicatie wel eens vergeten wordt. De thema’s in het verhaal zijn zeer actueel, het pesten op school, en de druk van social media en het misbruik van mensen ervan.. en het taboe er van. We gaan natuurlijk niet te veel verraden over hoe en wat. Dat moet u als lezer zelf ervaren.

Het is een boek wat lekker vlot weg leest. De auteur weet de aandacht vanaf het begin te pakken en niet meer los te laten. Een sexy boek ook dat hebben we mogen vast stellen, dus geen boek voor tere zieltjes, om het maar zo eens te zeggen. Je kon er zomaar rode oortjes van krijgen. Het boek is dan ook wel enigszins leeftijdsgebonden.

Zo als al eerder aangegeven is dit de spin-off van de King serie van Olivia Lewis. Het is echter niet echt nodig eerst die serie te lezen om Totale Chaos te snappen en te volgen. De personages worden in dit verhaal als het ware voorgesteld, de ervaren lezer zal zich dus al gauw een beeld kunnen vormen over hoe en wat. De personages komen goed beeldend over, je zit als het ware midden in een film die aan je voorbij trekt.

Samengevat : Een heerlijk, vlot geschreven boek. Een sexy boek, met actuele thema’s als pesten en de druk en gevaar van social media. Het boek is een aanrader, zeker als je van verhalen houdt waar je bij weg kunt dromen.

Geschreven door Elma


Recensie op In de Boekenkast

Queen 1 – Totale chaos is het vurige begin van een nieuwe new adult serie en een spin-off van de eerder door deze auteur geschreven King serie.

In deze serie volgen we Sophia King, de inmiddels twintigjarige dochter van Benjamin en Luci. Alhoewel ik echt een voorstander ben van het lezen van series in de juiste volgorde, ben ik daar deze keer toch van afgeweken omdat ik vreselijk verliefd was geworden op de cover van Totale chaos. En ik kan zeggen dat op dit punt instappen bij mij geen chaos heeft veroorzaakt, enkel de wens om ook snel de King serie te gaan lezen.

Olivia Lewis (her)introduceert personages die behalve grappig, spitsvondig, expressief en sterk, ook lief en kwetsbaar zijn. Sophia heeft een grote persoonlijkheid die haar regelmatig in de problemen brengt, maar die ook haar onzekerheden maskeert. Daarnaast hebben Sophia en Scott allebei een verleden dat ze maar al te graag willen vergeten.

De passie spat van de personages af en Olivia Lewis laat het vuur tussen Sophia en Scott behoorlijk opvlammen. De onmiddellijke connectie is duidelijk en voelt niet meer dan logisch. De problemen die hun samenzijn kan veroorzaken en het toch wat dwingende vriendje van Sophia, zorgen voor een paar behoorlijk spannende momenten en geven het boek een klein rauw randje.

Bij Totale chaos van Olivia Lewis werd ik eerst verliefd op de cover, daarna op Scott en Sophia, op haar vrienden en familie en tegelijkertijd ook op dit heerlijke verhaal. De geweldige personages, de humor, passie en spanning, de gekozen liedjes en de chaos die de ADHD van Sophia veroorzaakt, creëren een gouden combinatie die wat mij betreft zeker 5 sterren waard is.

Geschreven door Sheila Vermeulen


Recensie op Thrillers and More

Na het schrijven van de King-serie, is deze vervolgserie Queen een geweldige zet van Olivia Lewis. Het is zeker wel aan te raden om te starten met de King-serie zodat je de familie King van haver tot gort leert kennen, je kunt dan onbekommerd in Totale chaos verder lezen. Als je dat niet doet, mis je naar mijn idee te veel voorinformatie om je goed te kunnen inleven in het verhaal. Ik vermoed dat Totale chaos als start dan niet voldoende uit de verf zal komen.

In de Queen-serie draait het om de jonge Sophia, dochter van Josh en Lucia uit de King-serie. Sophia is een kopie van haar moeder en dat brengt de nodige zorgen met zich mee. Stiefvader Josh voedt Sophia op als zijn eigen kind, hij beschermt haar met zijn leven.

Zoals we inmiddels gewend zijn van Lewis, zijn de erotische scenes niet voor de poes, ze spelen in elk boek een prominente rol. Lewis heeft in Totale chaos een uitgebreid beschreven scene verwerkt in het maatschappelijke thema waar dit verhaal om draait, het zet je wel even tot nadenken.

De schrijfstijl van Lewis weet een gevoelige snaar te raken, je krijgt een band met de personages en je wilt weten hoe het de familie King verder vergaat, want ze leiden een turbulent leven. Ze moeten de nodige hobbels ondergaan en dealen met de beperkingen die hen belemmeren in het hebben van een onbezorgd leven.

4 sterren

Geschreven door Bianca


Recensie op Boekenbeschrijfster.nl

Na de King-serie is Olivia Lewis terug met een nieuwe zinderende en erotische serie, namelijk de Queen-serie. Hierin staat Sophia King, de dochter van Lucia en Benjamin centraal. Als je de King-reeks met veel plezier hebt gelezen, zul je ook van deze nieuwe serie gaan genieten.

Meteen vanaf het eerste hoofdstuk weet Lewis de aandacht van haar lezers te trekken. Ze weet hoofdpersonage Sophia op een leuke en chaotische manier neer te zetten, waardoor je haar eigenlijk meteen in je hart wil sluiten. Ze bedoelt het goed en ze doet haar best, maar dat komt niet altijd helemaal goed tot uiting. Dat neem je haar eigenlijk niet kwalijk. Af en toe lees je een hoofdstuk vanuit Scott, waardoor je hem ook wat beter leert kennen. Heel interessant gedaan.

Bekende personages uit de King-reeks maken ook hun opwachting in de Queen-reeks. Ze zijn allemaal ouder (en wijzer?) geworden en hebben hun leven voor zover mogelijk voor elkaar. Daarom is het overigens wel een aanrader om eerst de vier King-boeken te lezen voordat je aan de Queen-boeken gaat beginnen.

De stomende seksscènes ontbreken niet in dit boek. Het is fijn dat je als lezer eerst de tijd krijgt om te wennen aan Sophia als volwassen vrouw (je ziet haar in eerste instantie nog voor je als het kleine meisje uit de vorige reeks). Deze scènes passen prima binnen het verhaal en voegen iets toe aan het verhaal, ook al pakt dat niet altijd even positief uit. ‘Totale chaos’ is een rauw, boeiend en intens verhaal. Het einde maakt je nieuwsgierig naar het volgende deel. Kom maar op!

Geschreven door Kim de Bruijn


Recensie op Hebban

Jullie willen niet weten hoe blij ik was toen ik hoorde dat Sophia haar eigen serie ging krijgen. Sinds het eerste deel in de King serie ben ik al fan van Olivia Lewis. Haar boeken lezen zo heerlijk weg. Begin van de week heb ik ‘Totale Chaos’, deel 1 in de Queen serie, gelezen. Wat een top boek weer!

‘Totale Chaos’ gaat over Sophia King, de dochter van Luci en Benjamin. Ze is inmiddels 20 jaar en volgt een dansopleiding. Ook heeft ze een relatie met de populairste jongen van school, Mason. Naast het dansen maakt Sophia ook geregeld vlogs. Als Scott, een nieuwe leraar, op de school van Sophia komt werken toont hij gelijk interesse in de zangkwaliteiten van Sophia, die hij per ongeluk heeft ontdekt. In no time ontstaat er een totale chaos in het leven van Sophia, en ze had zo’n chaotisch leven.

Vanaf het eerste hoofdstuk zit je gelijk in het verhaal. Het voelt echt als een warm bad. We zien de familie King gelijk zoals we van ze gewend zijn, ‘chaotisch’. Een betere titel voor het boek had ik dan ook niet kunnen bedenken.

Sophia wordt heel mooi beschreven, ze heeft haar onzekerheden en probeert hier mee om te gaan. Je wordt meegenomen door haar leerproces, ze weet soms niet hoe ze moet reageren door haar ADHD. Het wordt zo realistisch omschreven dat je zelf gewoon voelt hoe het voor haar moet zijn.

Scott vond ik in het begin erg mysterieus naar mate het boek vordert leer je hem veel beter kennen. Ik moet zeggen dat Scott nu wel Josh van zijn bookboyfriend troon probeert te stoten. Scott is zo zorgzaam en probeert Sophia uit haar schulp te trekken. Hij staat klaar voor haar en probeert haar meer zelfvertrouwen te geven, we hebben gewoon allemaal een Scott nodig in ons leven.

De schrijfstijl vond ik erg uniek, het lijkt alsof de personages het verhaal aan je vertellen. Dit maakt dat je het gevoel hebt dat je gewoon naast de personages staat als ze het meemaken.

En hoe leuk is het dat we Josh en Luci weer terug zien, ik had ze wel gemist hoor. Het is zo leuk om te zien hoe ze omgaan met hun kinderen en met de veranderingen die groter wordende kinderen met zich meebrengen.

Natuurlijk ontbreken ook in dit boek de steamy scenes niet, en wat zijn ze hot. De chemie tussen Sophia en Scott is gewoon WAUW.

Kortom weer een heerlijk boek, met een unieke schrijfstijl en realistische personages!

Een must-read waar je gewoon door heen vliegt, je kunt onmogelijk stoppen met lezen.

Het boek krijgt van mij dan ook *****, kom maar op met de rest van de serie!

Geschreven door Loraine


Recensie op Bookchi

‘’Queen’’ is een spin-off van de serie: ‘’King’’, geschreven door Olivia Lewis. Het is aangeraden eerst de eerste serie te lezen, voordat je begint met deze serie. Dit heb ik echter niet gedaan, en toch is het mij ontzettend goed bevallen. Wat mij betreft zou het leuk zijn om beide series achter elkaar aan te lezen, maar dit is niet perse nodig. ‘Totale chaos’ is wat mij betreft een heel goed boek op zichzelf. Maar dat neemt niet weg dat ik zeker ook de andere serie ga lezen.

'Totale chaos' is een leuk, gevoelig, sexy en bijzonder verhaal. Ik vind het erg knap hoe Olivia Lewis, Sophia, die ADHD heeft, heeft neergezet. Je voelt de chaotische sfeer in het huis van Sophia, en toch is het niet teveel. Wat mij betreft was alles precies goed afgemeten en ontzettend goed uitgedacht. Het verhaal klopt gewoon helemaal. De emoties voelen zo echt, en het verhaal was echt heerlijk om te lezen. Het boek was dan ook zo uit! De schrijfstijl is prettig, en leest heel vlot. Ook blijft het tempo van de gebeurtenissen hoog, waardoor ik geen moment wilde stoppen met lezen. Het boek bleef het hele verhaal mijn aandacht vasthouden.
Dan is er nog een ding wat ik echt helemaal geweldig vind aan dit boek, namelijk de cover. Een hele mooie, prachtige cover als je het mij vraagt, precies wat mij aanspreekt.
Ik zit nu al met smart te wachten op de andere delen in deze serie. En ik zal ook zeker de eerste serie (King) gaan lezen! En als je fan bent van sexy verhalen, dan is dit zeker een aanrader!

5 sterren

Geschreven door Kimberly


Recensie op Hebban

Wat ik erg leuk vind in dit boek is dat er zoveel muziek in wordt gebruikt, het is zo mooi sfeer bepalend en voegt veel toe aan het verhaal. Je krijgt helemaal de sfeer mee en je hebt meteen het liedje in je hoofd zitten.

Dat een steamy romance een boek kan zijn met een echt goed verhaal laat Olivia Lewis maar duidelijk zien. Er zitten weer meerdere lagen in, het draait niet alleen maar om de seks scenes. Die echt goed zijn beschreven zonder ordinair te worden. Olivia heeft het talent om je te laten lachen, huilen en dan weer mee te slepen in het verhaal, wat zo levendig is beschreven dat je het echt ziet gebeuren.

Ik kan echt niet wachten tot het volgende deel klaar is. Dit verhaal leest zo lekker weg en schreeuwt om meer. Ik heb al gehoord dat alle 3 de delen dit jaar gaan uitkomen, echt een feestje!

Dit boek krijgt een dikke 5 sterren van mij.

Geschreven door Esther