Queen – Deel 1: Totale chaos

Queen - Deel 1: Totale chaosOlivia Lewis
ISBN 978-90-8660-437-1
Prijs € 17,95
Verschijnt voorjaar 2021

Na het succes van de King-serie komt Olivia Lewis met een nieuwe erotische romanserie. Deze keer gaat het over de dochter van Benjamin en Luci King: Sophia!
Sophia King is inmiddels een jongedame van eenentwintig jaar. Ze heeft een liefdevolle en stabiele thuisbasis, leuke vriendinnen, volgt een dansopleiding en heeft een relatie met de populairste danser op school; Mason. Sophia is ook succesvol vlogster. Haar kanaal Sophia – Queen of Kings heeft bijna driehonderdduizend volgers en groeit nog iedere dag. Alles op de rit, toch?
Dan komt er een nieuwe leraar de school binnenwandelen. Scott van Spakenburg is de nieuwe zangdocent en ziet in Sophia een nieuw talent wanneer hij haar – per ongeluk – een keer hoort zingen. Sophia wordt door hem uitgedaagd alles uit haar carrière te halen, maar achter de blinkende façade schuilt een onzeker meisje met ADHD en een flinke dosis aan dagelijkse medicatie. Binnen no time ontstaat er totale chaos in het leven van Sophia en ze is al zo chaotisch.
Weet Scott haar zover te krijgen haar talenten te delen met de wereld? En nog belangrijker: hoe dealt Sophia met deze vreselijk knappe, innemende en jonge leraar?

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.