King – Deel 2: Affaire

KingOlivia Lewis
ISBN 978-90-8660-379-4
Prijs € 16,95
Verschijnt december 2018

Luci en Josh kunnen elkaar niet met rust laten, ze gaan door met hun affaire en nemen steeds meer risico’s. Josh ontdekt dat Benjamin een behoorlijk geheim met zich meedraagt en besluit dit tegen hem te gebruiken. Langzaam maar zeker beginnen de verhoudingen te veranderen. Benjamin doet een boekje open over Luci en lijkt steeds verder bij haar weg te drijven, ze hebben allebei geen vat meer op hun huwelijk en de sfeer tussen hen is ver beneden nul. De relatie tussen Luci en Josh wordt ondertussen steeds serieuzer, waar Josh veel moeite mee heeft. Zijn enorme onzekerheid staat hem in de weg en hij twijfelt aan alles. Wanneer Benjamin toegeeft flink in de problemen te zitten, beseft Josh dat hun levens behoorlijk zullen gaan veranderen. Luci verklaart hem haar liefde, maar kan hij dit accepteren?
De bom barst uiteindelijk na een feestje bij de familie King thuis, er komt een schokkende waarheid boven tafel. Josh neemt hierna een wel heel rigoureuze beslissing.

“Affaire”, is het tweede deel in de King-trilogie. Eerder verscheen deel1 (‘Spelen met vuur”).

Josh en de kinderen spelen een spelletje op de Nintendo Switch, ik ruim de vaatwasser in. Josh mag eigenlijk niet meer meedoen van Sophia omdat hij alles wint. Hij is ook niet zo’n volwassen man die af en toe de kinderen laat winnen, daar doet hij niet aan. Hij wint dus alles, Oliver is altijd tweede en Sophia standaard laatste. Nu vindt ze het niet leuk meer, Josh wordt weggestuurd.
‘Ga maar naar mama,’ zegt ze boos. ‘Jij speelt vals.’
‘Ik ben de beste, wen er maar aan. Je kunt gewoon niet tegen je verlies,’ antwoordt hij bloedserieus. Ze duwt hem richting de keuken met haar handen tegen zijn onderrug.
‘Hij moet hier blijven,’ zegt ze tegen mij. Ik trek mijn wenkbrauwen op. Soof banjert weer terug naar de woonkamer.
‘Ga daar maar zitten.’ Ik wijs naar het aanrecht. ‘Durf je wel, tegen een kleuter.’
Hij doet braaf wat ik zeg en zit me ondertussen uitgebreid te bekijken. ‘Zelfs zoiets doms als het inruimen van de vaatwasser is sexy wanneer jij het doet,’ zegt hij zacht, terwijl hij met zijn vingers over zijn wangen wrijft. Hij bonkt met zijn achterhoofd tegen het keukenkastje en zucht gefrustreerd. ‘Je bent een fucking heks, weet je dat? Ik functioneer niet meer normaal, ik gedraag me als een stakker.’
‘Je was altijd al een stakker.’ Ik gooi een lepeltje in zijn richting. ‘Ha! Vol op je tiet!’ roep ik lachend. Hij pakt het lepeltje van het aanrecht af en smijt ’m vervolgens keihard tegen mijn kont aan. Dat deed zeer.
‘Zo, met links.’
‘Nou, knap hoor. Mijn reet valt ook niet te missen,’ mopper ik. Hij lacht hardop, pakt zijn telefoon uit zijn zak en is afgeleid. Ik zet de laatste spullen in de vaatwasser en klap ’m dicht. Verderop klinkt een pingetje van mijn iPhone. Ik grijp ’m van tafel af, het is een app van Josh. Ik kijk hem fronsend aan, hij lijkt ineens een beetje verlegen.

Josh
Ik ben verliefd op je
19:58

1. Affaire is deel 2 uit een trilogie. Fans van deel 1 wachtten na de cliffhanger aan het einde daarvan met smart op het verschijnen van dit boek. Is dit deel voor nieuwe lezers los te lezen of is het aan te raden bij deel 1 te beginnen?

Nee, het is echt belangrijk dat je begint in deel 1. Als je begint in deel 2, weet je écht niet waarover het gaat! Het is trouwens geen trilogie geworden, maar een … Uh, hoe noem je dat? Serie? Er komen 4 delen, aangezien deel 3 een beetje te groot werd. Verrassing!2. Hoofdpersoon Luci is eigenaresse van het meest chique hotel van Nederland. Je hebt zelf in een dergelijk hotel gewerkt. In hoeverre zijn je eigen ervaringen verwerkt in deze boeken?

Nou, mijn ervaring in het meest dure/luxueuze hotel van Nederland heb ik wel meegenomen, ja. Het is een bepaalde sfeer, een wereldje van de rijken, chique zakenmensen en beroemde mensen. André Hazes kwam er vaak in de tijd dat ik er werkte. ‘Poppetje, laat je de minibar vullen met bier?’ vroeg hij dan. Gaaf om meegemaakt te hebben, maar ik ben zelf een echte Luci. Doe mij maar het normale volk. Ik was ook te informeel, vrolijk, enthousiast. Dat paste daar niet echt, terwijl de gasten het wel leuk vonden. Het moest allemaal zeer netjes, volgens protocol en vooral erg professioneel. Eveline King is gebaseerd op de eigenaresse van het hotel. Net zoals bij Het Sterrenborgh, was ook het hotel waar ik werkte in handen van een rijke familie.

3. Verhalen met een flinke dosis erotiek worden steeds populairder en steeds meer geaccepteerd, maar het blijft een lastig genre. Helpt het schrijven onder pseudoniem om je vrijer te voelen bij het verwoorden van intieme scenes?

Jazeker! Onder mijn eigen naam kan en wil ik, om meerdere redenen, dit soort boeken niet publiceren. Toch vind ik het wel erg leuk om te schrijven. Best jammer eigenlijk, hè?


4. Wat kunnen we in de toekomst van je verwachten? Ben je al bezig met deel 3? Komt er daarna een nieuwe serie?

Deel 3 is klaar en gaat dit najaar gepresenteerd worden. Met deel 4 ben ik al een heel eind! De serie wordt steeds spannender. Als je eenmaal bent begonnen in deel 1, ga je zeker door tot en met 4! Daarna wil ik best verder met een nieuwe trilogie of serie, het is prettig om de ruimte te nemen om karakters en gebeurtenissen echt uit te diepen. In 1 boek lukt je dat niet.Heb je verder nog belangrijk nieuws?

Olivia Lewis gaat zelf een Facebookpage openen om fans op de hoogte te houden!

Recensie op Hebban

Deel 1 was geweldig en dit tweede deel ook weer. Was het wat ik verwachte dat er zou gebeuren nee dat niet maar dat is niet erg want het was weer geweldig. Het werd op een gegeven moment spannend beetje zoals bij een thriller en dat bij een erotische roman, petje af voor de schrijfster.

Ik wil zeker gelijk door met deel 3, dus dat ga ik morgen gelijk doen. Want dit deel eindigd spannend.

Ik had nooit verwacht dat het me zo zou pakken je zit gewoon aan je boek vastgeplakt. En als je eenmaal begint wil je door maar ja dan moet je weer werken of andere verplichtingen en dan moet je je geweldige verhaal weer laten voor wat het is.

Het verhaal is veel te snel klaar gelukkig komen er nog twee delen en daarna de queen serie dus ik ben nog niet uit gelezen.

5 sterren

Geschreven door Rebecca


Recensie op Hebban

Olivia Lewis neemt je in dit deel gelijk weer mee naar waar deel een is gestopt. Ze heeft met dit deel het verhaal nog meer diepgang gegeven door een goede inkijk te geven in de relaties onderling en in de familie King.

De seksuele aantrekkingskracht tussen Joshua en Luci spat van de bladzijdes af, maar ook zeker de frustraties in het huwelijk tussen Benjamin en Luci worden goed beschreven. De band tussen Joshua en Luci wordt steeds hechter en dat maakt Joshua bang, hij is dit namelijk niet gewend. Benjamin drijft steeds verder weg bij Luci en dat drijft haar tot een soort van wanhoop en daardoor zoekt ze nog meer troost bij Joshua.

Het einde van dit deel bevatte wederom een cliffhanger waardoor je smacht naar het volgende deel je wilt gewoon weten waar het verhaal heen gaat.

5 sterren

Geschreven door Naomi


Recensie op Hebban

Het tweede deel begint met een korte terugblik. Wat wel nodig is, want het wachten op dit vervolg heeft twee jaar geduurd. Te lang eigenlijk, want de spanning die je voelde na het lezen van het eerste deel is te ver weggezakt. Gelukkig zorgt de terugblik dat je het verhaal weer wat makkelijker op kunt pakken.

Helaas is er van echte spanning in het begin weinig te merken. Luci en Josh gaan verder met hun poging om hun seksuele avonturen te verbergen voor Benjamin en draaien om elkaar heen wat betreft hun gevoelens. Ook escaleert de situatie tussen Luci en Benjamin steeds verder en een echtscheiding lijkt onvermijdelijk. Maar wat betekent dat voor Luci en Josh? Is Josh wel klaar voor een relatie met echt gevoelens en verplichtingen?

Daar draait een groot deel van het boek om. De seksuele aantrekkingskracht is er zeker, maar een volgende stap in hun relatie blijft een moeilijk iets. Het is steeds onderwerp van discussie, wat af en toe een beetje vermoeiend is om te lezen. Ook omdat het gewone leven niet betrokken wordt in het verhaal. Luci’s baan speelde in het eerste deel nog een grote rol in het verhaal, maar in dit boek lijkt ze nauwelijks nog naar haar werk te gaan. Ook zijn haar vriendinnen minder aanwezig en als ze weer eens opdagen, is het moeilijk om te bedenken wie ze ook al weer waren.

De erotische scenes blijven net als in het eerste deel goed beschreven, maar gaan deze keer een stuk verder dan we gewend zijn. Grover en extremer, dat moet je kunnen waarderen.

De sterke punten van het boek vinden we in het laatste deel van het verhaal; wanneer de situatie bij de familie King escaleert en er een schokkende onthulling wordt gedaan. Vanaf dan wordt het verhaal spannend en niet alleen de relaties tussen de hoofdpersonages staan in de spotlight, maar ook komen we meer te weten over Josh en zijn verleden.

Opvallend daarbij is wel dat het laatste deel voornamelijk uit het oogpunt van Luci wordt beschreven. Tot dan toe gebruikte de auteur een wisselend perspectief tussen Luci en Josh, maar vanaf de escalatie lezen we alleen nog maar uit het oogpunt van Luci. Dat lijkt een gemiste kans te zijn, juist omdat er vanaf dat punt meer diepgang in het verhaal komt en daar had een bijdrage van Josh een grote rol in kunnen spelen. In plaats daarvan lezen we alleen over Luci, die daardoor soms een beetje zeurderig overkomt.

Dit tweede deel van de serie moet het hebben van het laatste deel uit het boek en heeft daardoor minder indruk gemaakt dan Spelen met vuur. Er komen nog twee delen aan en het volgende deel laat gelukkig niet lang op zich wachten. De spanning om verder te mogen lezen is echter wat minder aanwezig dan twee jaar geleden.

3 sterren

Geschreven door Janneke Elderbroek


Recensie op Recensies van Meij

Iemand omschreef King als een soap en zo leest het ook wel. Lekker wat drama, knallende ruzies, pittige scènes met op de achtergrond een wereld waar je toch wel graag naar kijkt. Toch is het meer dan alleen maar een ‘lekker lees’ verhaal. Deel 2 concentreert zich meer het persoonlijke drama wat Luci en Josh met zich meedragen en wat Benjamin eigenlijk ook niet spaart. Het boek leest als een trein. Eenmaal in begonnen, is het moeilijk weg te leggen.

De hoofdstukken zijn goed verdeeld en je wisselt tussen Luci en Josh waardoor je beide kanten van het verhaal ziet, maar ook extra in spanning wordt gehouden omdat Josh iets weet wat Luci (nog) niet weet. Toch wel een discussiepuntje omdat ze elkaar hebben beloofd geen geheimen meer te hebben.

De psychologie achter Luci en Josh is razend interessant en goed uitgewerkt. Vooral Josh, die we natuurlijk heel graag over de pagina’s heen zien gaan, draagt een last met zich mee die goed en geloofwaardig is neergezet door Lewis. Luci is een personage waar ik in het echt dol van zou worden, dat wordt haar eigen omgeving ook, en wat dat betreft is Lewis hierin ook meer dan geslaagd. Toch maakt Luci zich in een paar pagina’s een van je favoriete mensen van dat moment.

King, affaire is een erotische roman en dat is duidelijk te merken. De passie, en geilheid, tussen Josh en Luci knettert van de pagina’s af. Hoewel de scenes goed geschreven zijn en nergens plat of vulgair worden, haalt het toch hier en daar de balans uit het verhaal. Dat is jammer, want de personages vragen om meer dan alleen maar seks. En ik weet ook zeker dat ze die ruimte gaan krijgen want Olivia Lewis is een schrijfster die weet wat ze doet -ik heb ook ander werk van haar gelezen- en gelukkig komen deel 3 en deel 4 eraan.

Deel 3 al dit najaar :).

Vier sterren

Geschreven door Annette van der Meij


Recensie op Biebmiepje

Het eerste deel van deze zinderende serie vond ik echt geweldig, dus het is dan altijd wel spannend om een volgend deel te gaan lezen! En door mijn (stomme) leesdip heeft het ook even geduurd voor ik er echt goed inkwam, maar eenmaal gegrepen…

Het is flink raak tussen Luci King en haar zwager Joshua, ze nemen steeds meer risico en ze neemt steeds meer afstand van haar man Benjamin. Ook Benjamin heeft geheimen en daar komt Josh achter…
De problemen binnen de King familie worden steeds groter en ze kunnen hun ogen er niet langer voor sluiten. Er komt een moment dat de bom zal barsten en de vraag is hoe ze er dan allemaal uit gaan komen. Is er een happy end weggelegd voor Luci, Joshua en Ben?

Ideaal dat het boek begint met een ‘wie is ook alweer wie’ en een terugblik naar het einde van deel 1! Even het geheugen opfrissen.
Je leest het verhaal weer vanuit de perspectieven van Luci en Josh en daardoor krijg je een kijkje in het hoofd van deze twee mensen met beschadigde ziel én krijg je het verhaal van alle twee hun kanten mee. Fijn! En het doet je ook onwijs met ze meeleven. Ze maken wat mee…

In dit tweede deel leer je Luci en Josh nog beter kennen en kom je meer te weten over hun roerige verledens en waarom ze zijn hoe ze zijn. Het verhaal is weer onwijs sexy (wat perfect past bij de chemie tussen de twee hoofdpersonen), zit vol humor, is ontzettend meeslepend en weet enorm te raken. Heel knap gedaan!
Na het dichtslaan van dit tweede deel (dat einde!!) kan ik alleen maar zeggen dat ik meer wil! Meer, meer, meer!

Geschreven door Judith


Biblion-recensie op Bol.com

Luci King leidt een vijfsterrenhotel en woont met man Benjamin en hun twee kinderen in een villa bij zee. Ze heeft een affaire met Josh, haar inwonende criminele zwager. Gaandeweg het verhaal blijkt ook Benjamin een affaire te hebben. Het is voor beiden een reden om een scheiding in gang te zetten. Maar dan verdwijnt Josh na een schokkende mededeling over zijn afkomst. Een roman waarin de erotiek tussen Luci en Josh een centrale plaats inneemt en beschreven wordt van soft tot wurgseks toe. De worsteling met hun identiteit krijgt daardoor wat minder aandacht. De ik-figuur is meestal Luci, soms Josh. Het boek is het tweede deel uit de "King'-serie en volgt op "Spelen met vuur'*. Het begint met een korte samenvatting van het eerste deel maar is zelfstandig te lezen. "Spelen met vuur' (2017) verscheen als eerste boek in de serie Ellessy Relaxxx, die qua erotiekbeschrijvingen verder gaat dan de Relaxreeks. Olivia Lewis is volgens de uitgever het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster die anoniem wil blijven.

Geschreven door H.W.L. Keus-Asveld


Recensie op Leesclub De Perfecte Buren

Olivia Lewis laat de puurste menselijke emoties mooi tot bloei komen. De rivaliteit tussen Benjamin en Josh betreft oud zeer maar ook de huidige omstandigheden bemoeilijken hun relatie. Benjamin merkt dat hij met de rug tegen de muur staat en die frustratie is voelbaar. Maar dat geldt eigenlijk voor alle drie de hoofdpersonages. Ze vechten allemaal met hun verwarring, loyaliteit en twijfels. Dat hebben ze met elkaar gemeen. Dat Affaire zoveel meer is dan een romantisch, sexy verhaal blijkt uit de impact die de oplopende spanning in Huize King teweeg brengt. De communicatie is verstoord, schuldgevoelens spelen op, de twijfel hakt er flink in. Maar het is vechten tegen de elementen. Luci en Josh vinden op persoonlijk level hun gelijke in elkaar, ze kunnen volledig zichzelf zijn ondanks de emotionele bagage die ze met zich meedragen. En dat maakt ieder gevecht meer dan waard.
De persoonlijke verhaallijn van Josh is erg heftig en hoe deze tot ontploffing komt zorgde voor een brok in de keel. Na alle tegenslagen in zijn leven twijfelt hij enorm aan zichzelf, kan hij de vurige Luci bieden wat zij nodig heeft? Het is zijn ‘saaie’ broer immers ook niet gelukt rust te creëren. Deze uitersten in hun karakters zijn mooi uitgewerkt. Maar er speelt meer, je zou haast vergeten dat er ook twee kinderen zijn, maar die maken ook indruk! Benjamin heeft ook zijn dingen en zijn gevecht begint pas. Je leeft enorm met iedereen mee en voor alles valt wel wat te zeggen.
De schrijfstijl van Olivia Lewis is vlot en toegankelijk en doet niet onder voor de grote internationale bestsellerauteurs in dit genre. De emotionele diepgang, de personages met hun individuele verhaallijn verliest ze niet uit het oog en ze weet een goede balans te vinden met erotiek in een heftig verhaal. De reis van Benjamin, Luci en Josh is pas begonnen. Nu de kaarten op tafel liggen is het een gok in welke richting deze reeks gaat. Ik kijk uit naar deel 3, dat vast ook explosief, sexy, grappig en heftig zal zijn!
Affaire krijgt net als voorganger Spelen met vuur 4 sterren.

Geschreven door Patrice


Recensie op Mustreads or Not

Luci die een turbulent leven achter de rug heeft en getemd door Benjamin nu een stabiel leventje lijdt, raakt steeds meer aangetrokken door Joshua, die ook een moeilijk leven achter zich heeft. Waarom wordt Joshua niet geaccepteerd als jongste telg in de familie King, wat is er voorgevallen in zijn jeugd waardoor Joshua zich niet kan binden. Vragen die beantwoord worden tijdens een feestje bij de familie King thuis en die mij kippenvel bezorgde. Joshua hoort dingen die hem zo kwetsen dat hij een besluit neemt. Luci en Ben zien dit totaal niet aankomen. Een roman met een steen goed verhaal, heerlijke erotische scenes, een boek dat je niet kunt weg leggen. Ik denk nu het eind plot van de serie te weten, maar dat kan natuurlijk nog alle kanten opgaan, want dat het voorlopig nog niet klaar is met de King familie dat staat vast. Eind van het jaar is deel 3 klaar en ben echt reuze benieuwd. In ieder geval ben ik fan van deze onbekende Olivia Lewis.

Geschreven door Caroline Kuiper


Recensie op The Bookbabe

"Je zegt dat je me nodig hebt, maar dat heb je niet. Niemand heeft mij nodig, niemand mist me als ik weg ben. Zo is het gewoon en zo wil ik het ook. Ik heb niks te bieden." ~ p66

Nee, dat einde! Ik wil meer, nu! Ah toe? Wat een heerlijk verhaal, zo een waar je doorheen vliegt en daarna smachtend naar meer achter blijft. Net als bij Josh dus eigenlijk...

"Niet twijfelen. Niet aan jezelf, niet aan mij, niet aan ons. Beloofd?" ~ p166

Affaire is het tweede deel uit de King Reeks, die uiteindelijk uit 4 delen zal bestaan. Het vertelt het verhaal van de affaire tussen Luci en haar zwager Josh. Het huwelijk tussen Benjamin en Luci wordt steeds wankeler. De sfeer tussen hen is om te snijden en wanneer Josh ontdekt dat Benjamin een geheim heeft besluit hij dit tegen hem te gebruiken. Tussen Josh en Luci wordt het steeds serieuzer en ze nemen steeds meer risico's, maar kan Josh die serieuze liefde wel aan? En hoelang kunnen al die geheimen verborgen blijven?

Oliva Lewis heeft een manier van schrijven waarbij ze je aandacht zo weet vast te grijpen, dat je de hele wereld om je heen vergeet en je gewoon verder moét lezen. Erotiek zonder dat het vulgair wordt, en je als een ideale minnaar laat verlangen naar meer. En behalve de heerlijke, stomende sekscenes zit er ook echt een goed verhaal onder. Echte mensen, met echte problemen, en natuurlijk een beetje over de top drama, maar dat maakt het juist zo leuk. En wees nou eerlijk, kennen we allemaal niet iemand wiens leven af en toe net een soap is?

"Ik weet dat er honderden redenen zijn om hier niet mee door te gaan, maar hij heeft mijn hart en dát is hetgeen wat ik constant voel, Mijn hart is de baas en schreeuwt om hem." ~ p217.

Wat een rollercoaster was dit deel weer!!! Ik ben echt zó benieuwd waar het verhaal heen gaat, en baal enorm dat we weer moeten wachten op het volgende deel. Gelukkig weet ik dat het wachten het meer dan waard zal zijn, net als dit deel dat was. Dikke 5 sterren, zonder twijfel!

Geschreven door Cisz


Recensie op Samen lezen is leuker

Het eerste deel Spelen met vuur vond ik echt een zalig boek en hoe prettig is het wanneer dit tweede deel begint met een geheugensteuntje. Perfect!

Je zit er als lezer direct weer helemaal in en ook met Affaire weet Lewis me weer van begin tot eind geboeid te houden met dit best wel onstuimige gebeuren. Natuurlijk verwacht je erotiek, dat is het genre. Kom ik weer op onstuimig. Josh en Luci gaan er vol in en af en toe denk je: doe toch eens rustig. Dat lukt ze zo af en toe ook zowaar en dan zie je tussen de bedrijven door dat het zich langzaam maar zeker een andere kant op gaat ontwikkelen.

Rooie oortjes zijn leuk, maar ik zie dan wel graag echt een verhaal rondom seksuele perikelen en dat weet Lewis ook nu weer meer dan waar te maken. Met een fijne en eigen recht voor de raap stijl, gaat het qua gebeurtenissen regelmatig lekker over de top. In gedrag, in beslissingen nemen, en ook de titel wordt je aan alle kanten duidelijk. Nu vind ik over de top in dit geval echt een pluspunt want het past zó goed bij deze personages die vaak gewoon te ver gaan. Wat dan het sterke is, is hoe dit te verklaren valt. De achtergronden van Lucy en vooral Josh deze keer, worden zo prachtig op gevoel gebracht, dat het me op een bepaald punt gewoon echt weet te ontroeren en je de hoofdveroorzaker van dit alles op zijn minst wil kielhalen.

Helemaal richting einde razen de gevoelens alle kanten op. Onzekerheid, verdriet, onmacht. Kan de liefde zo’n storm doen luwen? Het einde zelf doet hopen van wel en doet smachten naar deel drie. Sjemig wat staan ze op een ander punt nu en ik ben zooo benieuwd waar het dan straks weer naar toegaat!

Conclusie:
Lewis weet ook in dit tweede deel erotiek te verweven met aansprekende, extravagante personages in een verhaal dat je weet te raken. Love it.

Vier stralende sterren voor Affaire.

Geschreven door Karin Meinen


Recensie op Boekenbeschrijfster.nl

Om ieders geheugen op te frissen begint het boek met een korte terugblik naar het eerste deel. Voor de volledigheid en om alles goed te kunnen volgen, is het overigens wel verstandig om eerste deel 1 te lezen voordat je aan deel 2 begint.

Olivia Lewis laat in dit tweede boek zowel Luci als Josh aan het woord. Je leest vanuit beide personages hoofdstukken, waardoor je ze allebei nog beter leert kennen. Sommige gebeurtenissen lees je eerst vanuit de een en dan vanuit de ander. Daardoor krijg je een steeds completer beeld hoe een en ander in elkaar steekt en wat de personages zoal in hun verleden hebben meegemaakt. Dat geeft dit boek wat extra’s in vergelijking met sommige andere boeken uit hetzelfde genre. Natuurlijk komen er verschillende seksscènes voorbij, maar het verhaal geeft je meer dan alleen maar dat.

Lewis weet hoe ze haar lezers geboeid moet houden. Ze geeft stukje bij beetje meer informatie over de jeugd van Benjamin en Josh. Soms lees je die passages met tranen in je ogen. Waarom dat is, moet je zelf maar gaan ontdekken.

Ook al weet je dat er na ‘King 2: Affaire’ nog twee boeken volgen, toch ben je ietwat verbijsterd als je het laatste hoofdstuk hebt gelezen. De auteur laat je met een mega-cliffhanger achter, waardoor je het liefste meteen door wil lezen in het volgende deel. Als het goed is, kunnen we dat dit jaar nog gaan lezen.

Olivia Lewis is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Zij schreef deze erotische roman tijdens haar verblijf in het buitenland. Het boek is niet autobiografisch, maar Lewis baseerde haar kennis van chique hotels wel op eigen ervaringen. Zij werkte zelf in één van Nederlands meest dure hotels aan de kust.

Geschreven door Kim