Nieuws

Pas verschenen en binnenkort te verschijnen:

De Schandpaal De boekenmoord De Noordzeeconferentie In de ban van de zonde Het laatste arrondissement Verliefd op het landgoed Zwoele ritmes Spiegeldroom Portugese passie Oude liefde, nieuw begin Noahs keuze Geluk in het kwadraat De verliefde dirigent De laatste vlucht De ananasclub Buitenstaander Als ik jou niet had De krankzinnige Tweestrijd in Alvor Stekeblind Stekeblind Stekeblind Stekeblind Stekeblind Stekeblind Stekeblind Kees de ladelichter Scherven van een gebroken belofte Het ASSAM complot Fatale ontmoeting De verloren moeder De stamhoudster Congo's kinderen Hemelstreek Miss Jones en Lord Mortimer Huisarrest in de Alentejo De zomer van 1978 De deur naar geluk Blauwe plekken 68 Roosjes Beachclub Valentijn De moord op mr. Jacques Wijsman At home in the Algarve Loslaten in Portugal Nacht in Nazaré Onthulling in Porto In het Portugese hart Inspecteur Vosmeer en de moorden op de Boulevard Een dodelijk virus De moord op Roos Landgraaf Over lijken De ontrafeling Fataal verleden Terug naar Kefalonia Draagkracht Het dorpsfeest Suzettes keuze Kimonomeisje De weldadiger Revanche Dreiging in de Algarve Zomer in de Alentejo Heimwee naar jou Afsluiting in Portugal Ballast Bestemming Portugal De kat en de liefde De schelpendanser De Toscaanse erfenis Gemma Latour Het begon in Lissabon Kopje blijdschap Max, de hulphond Riviermist Thuis in de Algarve Vlucht voor het donker Verrassende verhalen Zomer op De Oorsprong Zwijgen of het graf Villa Naranja Misleid Swipe Fataal fruitmoment Verzekerde toekomst Geluk is iets groots in het klein Halsoverkop Verstrikt Verzwegen Tien dagen Tinder Terug naar de Costa Blanca Een lange zomer in Thessaloniki De IJskoningin Het derde wiel Hoefsporen in de sneeuw Camiels moeder Avondrood Alles op een rijtje Onder het oppervlak Obsessie Kiezels op de catwalk Ontvlucht Eindstation De ander Als drie druppels water Tere magnolia's Lentekriebels Hannah Het fluwelen masker Roadtrip Compostela Moord in de bosvilla Schaduw over Sardinië Zwaluwdans De meidenschuur De Molenaarsdochter

Meer nieuwe boeken

In Memoriam: Caren Peeters

In memoriam

Volledig onverwacht is Caren Peeters overleden.

Ze bruiste van het leven en had twee boeken bij Uitgeverij Ellessy – Het Fluwelen Masker en Kiezels op de Catwalk – ondergebracht. 

Een kinderboek van haar was bijna gereed voor de lancering en ze had nog veel meer pijlen op haar boog. Daarnaast werd ze als een van onze redacteuren zeer gewaardeerd.

We zullen haar enthousiasme en taalvaardigheid erg missen en wensen haar familie veel sterkte toe.

In memoriam: Agathe Wurth

In memoriam

Op 83-jarige leeftijd is auteur Agathe Wurth overleden. Ze schreef pas op haar 66ste haar debuut-misdaadroman “Ongeluk” en was een van de eersten die een roman combineerde met een receptenboek. De recepten die de hoofdpersoon maakte stonden achterin het boek.

In 2007 verscheen bij uitgeverij Ellessy haar tweede misdaadroman onder de titel “De Maasmoorden” en haar derde roman “De verschijning” kwam in 2011 uit. Haar vierde en laatste misdaadroman “De Minerva Moord” volgde in 2015.

De boekpresentatie van haar debuut “Ongeluk” was voor uitgeverij Ellessy een mijlpaal. Er kwamen maar liefst 100 mensen en er werden die dag 120 exemplaren verkocht en door haar gesigneerd.

Agatha Wurth was een originele schrijfster vol creativiteit en vasthoudendheid. Uitgeverij Ellessy wenst haar familieleden veel sterkte toe met dit verlies.

Ivonne Wilken

Ivonne Wilken

Ivonne Wilken (NL) schrijft vanuit Tromsø, een stad binnen de poolcirkel in Noorwegen. Met criminologie, antropologie en journalistiek als achtergrond, schrijft ze psychologische thrillers en korte verhalen die lezers op een onverwachte manier raken. Ivonne weet feilloos de beweegredenen van mensen weer te geven en is een meester in het creëren van spanning.

Bibliografie
Verstrikt – Ellessy 2022

Interview met Edith van Walsum

Hannah

Roelant de By interviewde Edith van Walsum over haar roman Hannah voor Bazarow Magazine. Bekijk hier het complete interview.

Interview met Edith van Walsum over Hannah

Krantenartikel Hannah

Jaap Stiemer interviewde Edith van Walsum over haar roman Hannah voor Het Noord-Hollands Dagblad (NHD). Lees hier het complete interview.