Dol op Diva

Dol op DivaDani van Doorn
ISBN 978-90-8660-455-5
Prijs € 17,95
Verschijnt najaar 2021

Zij is een Diva en hij een dakloze. Geen van tweeën zijn ze wat ze lijken!

Loes, ooit Miss World, heeft zich na teleurstellende ervaringen in de jetset-wereld met haar hondje teruggetrokken in een oude villa in de stad. Maar ze blijft een diva met haar zelfontworpen gewaden en dagelijkse glas champagne. Om geen zonderling te worden besluit ze toch te gaan daten.
Voordat ze contact kan leggen, vindt ze een dakloze man op haar veranda. Met een schattig hondje dat helemaal verkleumd is. Martin, journalist van undercoververhalen, zit in alle opzichten aan de grond nadat zijn vrouw en dochter hem hebben verlaten. Als een vriend hem vertelt over zijn excentrieke achterbuurvrouw, besluit Martin dat dit zijn nieuwe undercover-avontuur wordt. Zijn plan lukt, alleen pakt het ‘iets’ anders uit dan hij en de diva hadden verwacht.

Een vrolijk verhaal over liefde, familiebanden en opnieuw beginnen.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is nog (geen) interview beschikbaar.

Recensie op Hebban

Dit verhaal gaat over Loes, voormalig Miss world. Ze, neemt een dakloze man die ze vindt op haar veranda, in huis. Met allerlei leuke, mooie, grappige gevolgen. Ze neemt je mee in haar wereld van angstig zijn van teveel drukte. En hoe ze hierbij geholpen wordt. Mooi hoe ze met dieren omgaat, ze opneemt in haar huis. Mooi vond ik ook de epiloog die je een beetje verder de tijd in neemt.

5 sterren

Geschreven door Monique


Recensie op Hebban

Wat een heerlijk verhaal over de liefde, familie en dieren. Het boek heeft een aantrekkelijke cover. Erg grappig zoals Loes tegen dieren praat, herkenbaar ook voor dierenvrienden. Je leert Loes en Thijs goed kennen doordat ook hun angsten en zwakheden aan bod komen en daardoor blijven het geen oppervlakkige karakters. De titel doet je vermoeden dat de hoofdpersoon zich als een ware diva gedraagd maar dat is allerminst waar. Verder zijn er Mart, de broer van Thijs met zijn dochter Steffie en later komt ook nog zijn vrouw Hanna erbij. Het klinkt als een hele gezellige bende in het huis van de gastvrije Loes en zoals het geschreven is zie je gewoon de hondjes over elkaar heen buitelen en rennen en ook de duiven worden leuk beschreven. En zoals bij iedere feelgood hoop je natuurlijk op een goede afloop met een gelukkig einde voor iedereen….

5 sterren

Geschreven door Yvonne