Queen – Deel 3: Mijn alles

Queen - Deel 2: Weg van jouOlivia Lewis
ISBN 978-90-8660-458-6
Prijs € 20,25
Verschijnt zomer 2021

Na het succes van King komt Olivia Lewis met een nieuwe serie. Deze keer gaat het over de dochter van Benjamin en Luci King: Sophia!

Er lijkt constant gedoe te zijn rondom Scott en Sophia. Nu zij elkaar weer hebben gevonden en de rust is wedergekeerd, dreigt er gevaar uit een andere hoek. Deze keer treft het niet alleen hen, maar ook de rest van het gezin King/Seegers. Het drijft iedereen tot het uiterste …

Mijn alles is het derde deel in de populaire Queen-serie. Leef mee met Scott, Sophia en de rest van de intense, gezellige, chaotische en liefdevolle familie King.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Recensie op Hebban

Met een gemengd gevoel heb ik dit laatste deel uitgelezen van het laatste boek uit deze trilogie. Hoe kan ik nou in godsnaam afscheid nemen van deze geweldige familie? De familie King - Valen is echt onder mijn huid gekropen en ik wil het laatste boek gewoon niet uitlezen omdat het zo’n mooie en bijzondere boekenserie is geworden.
Het boek begint meteen mega spannend, de hele familie is beland in een nachtmerrie en je wilt alleen maar doorlezen hoe dit verhaal verder gaat lopen. Ik heb echt gehuild en met kippenvel op de bank gezeten toen ik dit boek las. Hoe Olivia dit beschrijft is alsof je er naast staat, zo realistisch geschreven en je ziet de hele situatie voor je.
Gelukkig komt er na de regen een heleboel zonneschijn en zijn er zoveel mooie momenten in het boek. Ze worden als familie alleen maar sterker en komen hier uit als een hecht team. Ze beleven aardig wat spannende verhalen in dit boek, en dat in de meest breedste zin van het woord. Het is een heerlijke liefdes roman met erg goed geschreven hete scènes. Die scènes passen perfect in deze boeken serie en zijn netjes beschreven.
De muziek die beschreven is geeft het hele verhaal extra diepgang, tijdens het lezen voel je nog beter de sfeer. Ook kan je de hele muziek lijst terug vinden op de Spotify pagina van Olivia Lewis, de link staat op haar insta.
Ik ben zo blij dat ik deze boeken heb gelezen en ik kan het echt iedereen aanraden. In deze serie zit alles wat ik persoonlijk erg goed vind in een verhaal; spanning en romantiek, en dat in een perfecte combinatie.

“Zijn hart is zó mooi. Zijn hart is puur, een en al lief en goed. Mijn verliefdheid is krankzinnig, groter dan het universum, het consumeert me. Zo af en toe weet ik niet meer hoe ik het kan uiten, woorden zijn niet genoeg.”

Ik geef Olivia Lewis weer een perfecte 5 sterren.
Olivia blijf alsjeblieft zo schrijven, je boeken zijn mega verslavend.

Geschreven door Esther


Recensie op Hebban

De familie King/Seegers is terug, en hoe! In dit laatste afsluitende deel van de Queen serie lees je met een flinke dosis spanning over de liefde tussen Sophia en Scott. Wat zal er gebeuren als de spanningen hoog oplopen. En wie beschermd wie?
Bij de familie King/Seegers is er altijd wel iets aan de hand. De chaotische en soms ook hilarische familie blijft leuk. Heel bijzonder dat Olivia Lewis zoveel verschillende verhaallijnen bedenkt voor deze familie. Heel fijn dat ook Luci, Ben, Josh en de rest van de familie blijven terugkomen in de verhalen. zo krijg je het gevoel alsof je de familie al jaren kent.
Ook muziek speelt weer een grote rol in dit verhaal. Er worden weer prachtige liedjes gezongen. Voor mij bekende, maar ook wat minder bekende komen aan bod. Mijn favoriete liedjes uit dit boek blijven toch die van Ed Sheeran. Door deze liedjes voel ik Sophia en Scott echt.
Olivia Lewis heeft met dit verhaal een werkelijk verslavend boek geschreven met iets meer spanning dan je misschien van haar gewend bent. Laat je nog een keer meevoeren in de hectische familie van Luci en Josh en lees hoe het Sophia, Scott en de rest vergaat. Door de spanning waar je mee achtergelaten bent in deel 2 weet je al dat deel 3 absoluut nog spannender zal gaan worden. Ga je deel 2 lezen, en heb je deel 3 nog niet in huis? Bestel maar alvast, want dat wil je zeker.

5 sterren

Geschreven door Kimberly Postema


Recensie op Hebban

Olivia Lewis heeft weer een prachtig slotdeel neergezet, die ondanks de geweldadige situaties vol zit met liefde, romantiek, humor maar ook zeker verdriet.

Scott en Sophia komen ook in dit deel voor een heet vuur te staan en dit keer wordt de rest van de familie erin meegetrokken. De situatie drijft de familie aan de ene kant uit elkaar, maar hoe raar het ook klinkt ook weer dichter naar elkaar. Ik vind het knap hoe Olivia zo een lieve man (Scott) zo een duistere rand kan geven, maar toch ervoor zorgt dat je van hem houdt en het beste voor hem wilt.

Olivia dank je wel voor deze heerlijke en bovenal liefdevolle serie. Ik ben benieuwd naar je volgende serie over hopelijk weer een personage binnen deze lieve en gekke familie, want ik heb deze mensen in mijn hart gesloten.

5 sterren

Geschreven door Naomi