Queen – Deel 3: Mijn alles

Queen - Deel 2: Weg van jouOlivia Lewis
ISBN 978-90-8660-458-6
Prijs € 20,25
Verschijnt zomer 2021

Na het succes van King komt Olivia Lewis met een nieuwe serie. Deze keer gaat het over de dochter van Benjamin en Luci King: Sophia!

Er lijkt constant gedoe te zijn rondom Scott en Sophia. Nu zij elkaar weer hebben gevonden en de rust is wedergekeerd, dreigt er gevaar uit een andere hoek. Deze keer treft het niet alleen hen, maar ook de rest van het gezin King/Seegers. Het drijft iedereen tot het uiterste …

Mijn alles is het derde deel in de populaire Queen-serie. Leef mee met Scott, Sophia en de rest van de intense, gezellige, chaotische en liefdevolle familie King.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Recensie op The Bookbabe

Wat een heerlijk verhaal, en een prachtig einde van deze trilogie. Ik heb geloof ik alle emoties wel gehad tijden het lezen... woede, verdriet, blijdschap. Wat een rollercoaster! Mijn alles is het derde en laatste deel van de Queen trilogie en het vervolg op de 4-delige King serie. Deze boeken hebben écht alles: liefde, seks, maar ook diepgang en zelfs een dosis gezonde spanning. Alles staat perfect met elkaar in balans, en is op zo'n manier geschreven dat je vanaf de eerste bladzijde gewoon niet wilt stoppen met lezen. De personages kruipen onder je huid en in je hart. Je gaat van ze houden, leeft met ze mee en kan ze eigenlijk niet meer loslaten...
Echt elk boek is weer een genot om te lezen! Wat heeft Olivia Lewis toch een kracht in haar pen. Stiekem moest ik gewoon een beetje huilen dat hij alweer uit was, maar ik ga echt heeeeeeel hard duimen dat er een vervolg komt. Ik zag een hele mooie opening daarvoor met Ivy... en volgens mij is er al stiekem gehint naar "Prinses" op social media. De familie King gaat volgens mij echt nooit vervelen, dus ik hoop dat er nog heel veel spin-offs en nieuwe reeksen volgen van deze bijzondere familie. Nu eerst mezelf even heerlijk verliezen in 'Kerst met de Kings'!

5 sterren


Biblion-recensie

Na een heftige periode, lijkt de rust eindelijk teruggekeerd tussen Sophia en Scott. Ze hebben elkaar weer gevonden en de toekomst ziet er positief uit, nu ze samen een contract gaan tekenen bij de grootste platenmaatschappij van Nederland. Tot er dreiging komt vanuit een totaal andere hoek: Scott's familie. Jaren geleden besloot Scott zijn criminele verleden achter zich te laten en een nieuw leven op te bouwen. Dit tot groot ongenoegen van zijn broers en ze zijn vastbesloten om hem te boeten. Derde en laatste deel in de Queen-serie, na 'Weg van jou', en de kers op de taart. Een rollercoaster, het is spannend, het is overdonderend, puur genieten.

Geschreven door Lisanne Ortsen


Recensie op Ramona leest

Ik kan je op voorhand zeggen dat ik deel drie het spannends vond. In dit deel lijkt het ene nog niet voorbij of het andere ligt alweer op de loer. Ook dit deel geeft ons weer heel veel liefde. Niet alleen tussen Scott en Sophia, maar ook zeker in het gezin. Er gebeurd zoveel, dat ze ook zeker na elkaar eens flink te hebben uitgescholden weer in de armen sluiten, want samen sta je sterk.

Het is raar om te bedenken dat na dit laatste deel ik gewoon afscheid moet nemen van dit heerlijk gekke gezin. Wat heb ik genoten maar soms ook echt met spanning zitten lezen. Erg gebeurd veel, ik vind dit voor een lekkere vaart zorgen in het verhaal. Sommige gebeurtenissen lijken wel fantasie, maar met regelmaat hoor je zulke dingen ook in het nieuws verschijnen.

De aantrekkingskracht tussen Scott en Sophia staat als een paal boven water. De manier waarop ze naar elkaar kijken laten omstanders meteen zien dat ze zichzelf verloren hebben in de ander. In dit deel komt er een einde aan. Je merkt dat de schrijfster afbouwt naar een lang en gelukkig… voor hoe ver dat ook mag lukken met deze persoonlijkheden 😉

Zoals aangegeven in mijn recensie van Queen 1 ben ik eigenwijs geweest en heb ik de King-serie van deze schrijfster niet gelezen. Maar haar schrijfstijl heeft me zo weten te fascineren dat ik deze serie ook zeker wil aanschaffen en lezen.

Geschreven door Ramona


Recensie op Hebban

Met een gemengd gevoel heb ik dit laatste deel uitgelezen van het laatste boek uit deze trilogie. Hoe kan ik nou in godsnaam afscheid nemen van deze geweldige familie? De familie King - Valen is echt onder mijn huid gekropen en ik wil het laatste boek gewoon niet uitlezen omdat het zo’n mooie en bijzondere boekenserie is geworden.
Het boek begint meteen mega spannend, de hele familie is beland in een nachtmerrie en je wilt alleen maar doorlezen hoe dit verhaal verder gaat lopen. Ik heb echt gehuild en met kippenvel op de bank gezeten toen ik dit boek las. Hoe Olivia dit beschrijft is alsof je er naast staat, zo realistisch geschreven en je ziet de hele situatie voor je.
Gelukkig komt er na de regen een heleboel zonneschijn en zijn er zoveel mooie momenten in het boek. Ze worden als familie alleen maar sterker en komen hier uit als een hecht team. Ze beleven aardig wat spannende verhalen in dit boek, en dat in de meest breedste zin van het woord. Het is een heerlijke liefdes roman met erg goed geschreven hete scènes. Die scènes passen perfect in deze boeken serie en zijn netjes beschreven.
De muziek die beschreven is geeft het hele verhaal extra diepgang, tijdens het lezen voel je nog beter de sfeer. Ook kan je de hele muziek lijst terug vinden op de Spotify pagina van Olivia Lewis, de link staat op haar insta.
Ik ben zo blij dat ik deze boeken heb gelezen en ik kan het echt iedereen aanraden. In deze serie zit alles wat ik persoonlijk erg goed vind in een verhaal; spanning en romantiek, en dat in een perfecte combinatie.

“Zijn hart is zó mooi. Zijn hart is puur, een en al lief en goed. Mijn verliefdheid is krankzinnig, groter dan het universum, het consumeert me. Zo af en toe weet ik niet meer hoe ik het kan uiten, woorden zijn niet genoeg.”

Ik geef Olivia Lewis weer een perfecte 5 sterren.
Olivia blijf alsjeblieft zo schrijven, je boeken zijn mega verslavend.

Geschreven door Esther


Recensie op Hebban

De familie King/Seegers is terug, en hoe! In dit laatste afsluitende deel van de Queen serie lees je met een flinke dosis spanning over de liefde tussen Sophia en Scott. Wat zal er gebeuren als de spanningen hoog oplopen. En wie beschermd wie?
Bij de familie King/Seegers is er altijd wel iets aan de hand. De chaotische en soms ook hilarische familie blijft leuk. Heel bijzonder dat Olivia Lewis zoveel verschillende verhaallijnen bedenkt voor deze familie. Heel fijn dat ook Luci, Ben, Josh en de rest van de familie blijven terugkomen in de verhalen. zo krijg je het gevoel alsof je de familie al jaren kent.
Ook muziek speelt weer een grote rol in dit verhaal. Er worden weer prachtige liedjes gezongen. Voor mij bekende, maar ook wat minder bekende komen aan bod. Mijn favoriete liedjes uit dit boek blijven toch die van Ed Sheeran. Door deze liedjes voel ik Sophia en Scott echt.
Olivia Lewis heeft met dit verhaal een werkelijk verslavend boek geschreven met iets meer spanning dan je misschien van haar gewend bent. Laat je nog een keer meevoeren in de hectische familie van Luci en Josh en lees hoe het Sophia, Scott en de rest vergaat. Door de spanning waar je mee achtergelaten bent in deel 2 weet je al dat deel 3 absoluut nog spannender zal gaan worden. Ga je deel 2 lezen, en heb je deel 3 nog niet in huis? Bestel maar alvast, want dat wil je zeker.

5 sterren

Geschreven door Kimberly Postema


Recensie op Hebban

Olivia Lewis heeft weer een prachtig slotdeel neergezet, die ondanks de geweldadige situaties vol zit met liefde, romantiek, humor maar ook zeker verdriet.

Scott en Sophia komen ook in dit deel voor een heet vuur te staan en dit keer wordt de rest van de familie erin meegetrokken. De situatie drijft de familie aan de ene kant uit elkaar, maar hoe raar het ook klinkt ook weer dichter naar elkaar. Ik vind het knap hoe Olivia zo een lieve man (Scott) zo een duistere rand kan geven, maar toch ervoor zorgt dat je van hem houdt en het beste voor hem wilt.

Olivia dank je wel voor deze heerlijke en bovenal liefdevolle serie. Ik ben benieuwd naar je volgende serie over hopelijk weer een personage binnen deze lieve en gekke familie, want ik heb deze mensen in mijn hart gesloten.

5 sterren

Geschreven door Naomi