Arendsklauw

ArendsklauwKirstin Rozema
ISBN 978-90-8660-420-3
Prijs € 15,95
Verschijnt oktober 2020

Het is bijna zomervakantie en in Haaksbergen is het snikheet. Iedereen leeft buiten en alle ramen staan open. Het is dan ook niet zo gek dat vrienden Ravi en Tim per ongeluk horen wat Ravi’s oudere buurjongen Tom van plan is. Die wil samen met zijn vrienden de winkel van meneer Derks gaan overvallen. Meneer Derks heeft een klein winkeltje met onder andere kantoorspulletjes, telefoonkaarten en andere cadeau-spulletjes. Hij is hoogbejaard en wil de winkel binnenkort sluiten.
Wanneer Tom erachter komt dat Ravi met zijn mobieltje heeft opgenomen wat hij precies van plan is te gaan doen, breekt de strijd los. Tom wil koste wat kost de opname wissen, om zo te zorgen dat hij uit handen van de politie blijft en zijn grote overval alsnog kan doen.
Maar meneer Derks is allang op de hoogte van Toms plannen. Samen met politie-agente Nicole maakt ook hij een plan. Maar Tom zet door. Tot het moment dat hij in de winkel komt en daar iets ziet wat hij totaal niet verwachtte.

Arendsklauw vertelt over vriendschappen - of juist niet. Over samenwerken wanneer je het niet verwacht en over plannen die haast onmogelijk zijn.

Gaat Tom de winkel inderdaad overvallen? Of weten Ravi en Tim dat te voorkomen? En wat is meneer Derks van plan?

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.