Meisjes loos

Boek Leesfragment Interview Recensies

Meisjes LoosCarla Vermaat
ISBN 978-90-8660-178-3
Prijs € 18,95
Aantal pagina’s 334
Verschenen 15-6-2012

Barbara heeft net een mislukte relatie achter de rug en ze kan maar niet in haar ritme komen. Het nauwe contact met haar baas, en ex, Leo, werkt evenmin bevorderlijk voor haar gemoedsrust. Gelukkig lijkt haar vriendin Marcelle haar koppelingspogingen te hebben gestaakt. Of toch niet?
De opstandige dochter van Jos van Son, een goede vriend van een vriend van Marcelle, is in een crimineel circuit terechtgekomen Simpeler dan de hulp inroepen van Barbara, met haar politie ervaring, kan het toch niet zijn? En als die Jos ook nog knap en leuk en beschikbaar is, dan is dat toch mooi meegenomen?

Maar Barbara worstelt nog te veel met haar twijfels en onzekerheden. Het lijkt haar veiliger om zich te storten op haar werk dan op een man. De desastreuze gevolgen van een onschuldige, nachtelijke autorit van Eppie Bleeker is voor Barbara een kans om met beide handen aan te grijpen. Maar niets is wat het lijkt, want tijdens haar onderzoek naar de dubieuze praktijken van Eppie en zijn compagnon Rita Welkers komt ze plotseling toch weer in aanraking van Jos van Son, de man die ze juist zo graag uit de weg wilde gaan. En wat voor Barbara minstens zo belangrijk is: wat heeft Jos met haar zaak te maken en is hij wel de man voor wie hij zich uitgeeft?

Pages: 1 2 3 4