Zus en zo

Boek Leesfragment Interview Recensies Meer

Zus&zoCateau van der Stoor
ISBN 978-90-8660-171-4
Prijs € 18,25
Aantal pagina’s 262
Verschenen 12-12-2011

Anna, Frederique en Caro zijn zo verschillend als zussen maar kunnen zijn. Anna is een succesvol advocate die zich met hart en ziel aan haar werk gewijd heeft en voor de liefde geen tijd heeft. Frederique is juf en gelukkig getrouwd en Caro reist de hele wereld over en weigert om zich ergens aan te binden. De meiden zijn zowel qua uiterlijk als innerlijk elkaars absolute tegenpolen en ze groeien, mede dankzij hun drukke levens, steeds verder uit elkaar. Tot er een aantal ingrijpende gebeurtenissen plaatsvinden in hun levens en alles radicaal verandert. Voor elk van hen komt de wereld zoals zij die kennen opeens op losse schroeven te staan. Opeens bevinden de zussen zich met zijn drieën aan de andere kant van de wereld en zijn ze voor het eerst in hun leven echt op elkaar aangewezen.
Samen gaan ze vier maanden op reis door Zuidoost Azië, van de jungles in het noorden tot de parelwitte stranden in het zuiden. Een roadtrip vol liefde, avontuur, spanning, zon, exotische oorden, afzien, hoogoplopende emoties en het besef dat ze zussen voor het leven zijn.
Het wordt een reis die hen niet alleen dichter bij elkaar brengt maar die ook elk van hen moet helpen om hun ware bestemming en de liefde in hun leven te vinden.

Schrijfster Janneke de Bruin schrijft net als Cateau van der Stoor onder pseudoniem romantische verhalen voor uiteenlopende uitgeverijen. Zij zegt over ZUS&zo: ‘Een sterk verhaal met echte hedendaagse heldinnen. De relatie tussen de zussen en de reis die zij maken wordt beeldend beschreven en neemt je mee naar verre oorden. naar verre oorden. De schoonheid van de wereld en de liefde komen in dit originele en goed geschreven verhaal terdege tot hun recht. Een veelbelovend debuut van deze jonge schrijfster!’

Pages: 1 2 3 4 5