Het laatste oordeel; Codex Trias

Boek Leesfragment Interview Recensies Meer

codexL.A. Dawn
ISBN 978-90-8660-177-6
Prijs € 16,95
Aantal pagina’s 243
Verschenen 15-3-2012

De drie boekbeschermers; William en de tweeling Elena en Charlotte krijgen het zwaar in dit derde deel van ‘De bron van drie’. Ze verliezen zich in de verleidingen van de tovenares; Theresa McFindlay, die alles op alles zet om de drie boeken in handen te krijgen. Als de in en in slechte Zafor is teruggehaald door Theresa en Elena zelf al haar kracht is kwijtgeraakt lijkt alle hoop verloren. Dan krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Maar is het genoeg om te winnen van Zafor en de inmiddels onoverwinnelijke Theresa en haar leger?

“Het laatste oordeel” is de spannende afsluiting van de trilogie om macht. Een avontuur vol spanning en magie. De parallelle werelden, veranderende tijdslijnen en de vreemde wezens nemen de lezer mee naar nieuwe landschappen en een wereld waarin niets is wat het lijkt.

De pers over deel 1:

(De bron van drie en de codex vetus): “dit verhaal doet denken aan de ‘narnia kronieken’ van c.s. Lewis, waarin gewone kinderen in een geheimzinnige wereld avonturen beleven en een taak moeten verrichten. Het is een spannend, sprookjesachtig verhaal, waarin elfjes, monsters en andere vreemde wezens vechten om het boek. De hoofdpersonen zijn echter gewone kinderen zonder speciale kwaliteiten en daardoor herkenbaar”.

L.A. Dawn is het pseudoniem van Lydia Albadoro (1972). Ze woont in Westervoort en schreef (en tekende) onder haar eigen naam diverse prentenboeken.

Pages: 1 2 3 4 5