Debuutshop

Pop-up store vol debutanten in Nijmegen | Crimezone
Van 9 tot en met 14 december opent er een bijzondere pop-up store bij het Koningsplein in Nijmegen. De Debuutshop is gevuld met auteurs die hun boeken tijdens deze week promoten,

signeren en verkopen. Schrijfster Melissa Skaye is erbij en brengt verslag uit op het Crimezone Forum.

Gedurende de week van De Debuutshop in Nijmegen is er dagelijks een gevarieerd programma. Auteurs lezen voor uit eigen werk, signeren hun boeken en beantwoorden vragen van de bezoekers, bijvoorbeeld over het schrijfproces, de totstandkoming van het boek en de uiteindelijke uitgave.

Er is een zeer gevarieerd aanbod van auteurs, schrijvend in diverse genres. Zo zijn er schrijvers van kinderboeken, fantasyverhalen, (autobiografische) romans, thrillers en literatuur. Gezamenlijk nemen deze auteurs met hun boeken plaats in de volledig in kerstsfeer gebrachte Debuutshop in Nijmegen. Een leuke manier om kennis te maken met nieuwe auteurs en hun boeken, onder wie thrillerschrijvers Melissa Skaye (Virtuele tango) en Margreet Slikker (Hemelsblauw).

Melissa Skaye zal speciaal voor de Crimezone lezers een live blog bijhouden van haar belevenissen in en rondom de Debuutshop in Nijmegen op het Crimezone Forum.

Iedereen is van harte welkom voor een ‘meet & greet’ tijdens dit speciale tijdelijke boekenbal in de Koningstraat 35 in Nijmegen!

De openingstijden van de Debuutshop Nijmegen zijn:
Maandag 13.00-18.00 uur, Dinsdag 09.00-18.00 uur, Woensdag 09.00-18.00 uur, Donderdag 09.00-21.30 uur, Vrijdag 09.00-18.00 uur, Zaterdag 09.00-18.00 uur
Zie ook: www.facebook.com/debuutshop.