Terugblik op een fantastisch Valentijnfestival

  1. De winnaar van de ValentijnPrijs is Aline van Wijnen met haar boek Het kistje van Elle.
  2. De winnaar van de schrijfwedstrijd is Anja Janssen met haar verhaal De vlammende pijl. 
  3. De oeuvreprijs werd uitgereikt aan Marja Visscher, die het hoe dan ook niet had zien aankomen en echt verbaasd was.
  4. Save the date: ons volgende Festival is het Hermes Thriller Event op 8 oktober in het Zalencentrum te Ermelo. Het volgende Valentijn Festival is op 13 mei 2023 in het Zalencentrum te Ermelo. Op 13 mei 2023 is het Wereld Cocktail dag en het thema voor de schrijfwedstrijd die we voor dat Festival organiseren is dan ook: Beachclub Valentijn
  5. Maar is er is meer: we gaan een nieuwe bundel uitgeven tussen de Festivals door. Dat heeft een vast thema: Hotel Het Hart van Valentijn. Wil je meedoen? Kijk voor meer informatie op de website van de Valentijnprijs.