Ellessy gaat over in handen van Han Peeters

Na een succesvol leven met Uitgeverij Ellessy (1990) gaat Larry Iburg welverdiend met pensioen en draagt hij de uitgeverij per 1-1-2022 over. Larry heeft met voornamelijk feelgood-romans en thrillers een behoorlijke steen bijgedragen aan de populariteit van deze genres. Vele honderden romans zijn door Ellessy in de loop der jaren uitgegeven, waaronder de thrillers van Jacob Vis, Peter de Zwaan en Gerard Nanne en de feelgood-romans van Olga van der Meer, Carla Vermaat en Angelique van Dongen.

Per 1-1-2022 gaat Ellessy over in de handen van Han Peeters die met ClusterEffect, LuisterEffect en Davey Jones Publishing inmiddels 10 jaar aan de weg timmert. Naast zelf schrijver is hij tevens de initiator van de nieuwe Valentijnprijs, De Hermes Thriller Award en de oprichter van De Manuscriptenbank. Door de uitbreiding met de titels van Ellessy komt de groep onder de noemer ClusterEffect op 1.500 titels (boeken, e-boeken, luisterboeken en podcasts). 

Een intensieve samenwerking met Ellessy was al 2,5 jaar gaande, waarin LuisterEffect bijna 200 luisterboektitels van Ellessy publiceerde en uitgroeide tot de grootste luisterboekuitgever met Nederlandstalig werk. Larry Iburg laat met een gerust hart de uitgeverij (onder de oorspronkelijke naam) over aan Han Peeters, die hem beloofde er een nog groter succes van te maken.