Op pad in Hoorn met inspecteur Frank Benders of misdaadauteur Melissa Skaye

Op verzoek van Izi. TRAVEL hebben de misdaadauteurs Gerard Nanne en Melissa Skaye voor reizigers/dagjesmensen een route uitgestippeld die hun langs de mooiste plekjes van de oude binnenstad van Hoorn leiden. Waar misdaadauteur Gerard Nanne de inspecteur uit zijn boeken als gids laat fungeren, doet Melissa Skaye dat op persoonlijke titel.

Beiden auteurs hebben gemeen dat ze hun spannende boeken als leidraad gebruiken. Zo voert de inspecteur uit de boeken van Gerard Nanne de bezoekers langs de plekken die de auteur in zijn boeken beschrijft, en vertelt Melissa Skaye over de avonturen die haar rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra tijdens hun onderzoeken beleven.

Izi.TRAVEL heeft wereldwijd ruim een miljoen gebruikers en op hun platform vindt men meer dan 500 musea en 1400 audio-stadswandelingen/fietstochten, die gratis zijn te downloaden.

Voor een directe link naar Melissa en Gerard: https://izi.travel/nl/search/hoorn