Een vervolg voor de thriller Haarlem Centraal

haarlemcentraalEr is weer een feestje te vieren! De thriller Haarlem Centraal van Rob van Doorn krijgt een vervolg.

Deze Facebookpagina van Haarlem Centraal heeft inmiddels 100 likes. Rieneke Gieske, oud-wethouder van Haarlem, heeft de 100ste like ingedrukt. Haarlem Centraal wordt doorlopend goed verkocht, als boek en als e-book. Zo’n spannend verhaal verdient natuurlijk een opvolger.
De avonturen van stadsbestuurder Frits Halen zijn nog niet voorbij. Aan de ene kant kun je je verbazen over de mensen die besluiten zich aan te sluiten bij een terroristische organisatie, zoals in Haarlem Centraal gebeurt. Aan de andere kant kunnen dergelijke organisaties alleen bestaan met de juiste middelen: wapens en grondstoffen voor gifgassen. Wie levert dergelijke wapens en welke vrijheid van handelen hebben deze onmenselijke mensen? Dat lees je in de opvolger van Haarlem Centraal.