Boekpresentatie Boerenbedrog

boerenbedrogKunstzinnige boekpresentatie van Connie Harkema in NH BooART Gallery Schiphol

In de NH BooART Gallery Schiphol vindt op zaterdag 29 maart de lancering plaats van de spannende liefdesroman “Boerenbedrog” van beeldend woordkunstenaar en auteur Connie Harkema. Op deze middag is tevens de opening van de aan dit boek gerelateerde expositie “Dieren op het platteland” met werk van Connie Harkema, Sietske Harkema, en Marc C. Slootjes. Wie deze dag een door de auteur gesigneerd exemplaar van “Boerenbedrog” aanschaft, krijgt bovendien een geplastificeerd Schilderdichtsel (afbeelding van schilderij met gedicht) van haar hand cadeau. Daarnaast kunt u kennismaken met de heerlijke Italiaanse wijnen van Coos Verweij van Vino Linea Directa.

“Boerenbedrog” wordt uitgegeven door Uitgeverij Ellessy, (www.ellessy.nl). NH BooART Gallery
biedt aan meer dan 50 toonaangevende, eigenzinnige kunstenaars een platform op meer dan 25 locaties in de Benelux. NH BooART maakt kunst toegankelijk voor een miljoenenpubliek (www.booart.nl).

Deze middag is tevens bedoeld als Connie’s afscheid als PR- en redactiemedewerkster bij Uitgeverij Ellessy, voor wie ze 12 jaar heeft gewerkt.

nhbooartU bent van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom waar u door de heer Mike Steggerda van NH Schiphol samen met BooART, Uitgeverij Ellessy en Connie Harkema, wordt ontvangen. Locatie opening: NH Hotel Schiphol, Hoofddorp
Voor meer info: Robert Vreeken: info@booart.nl
Laat u even weten of u komt? Graag even een
bevestiging per mail aan info@booart.nl