Tussen fictie en werkelijkheid

marylouSinger-Songwriter Mary Lou laat zich inspireren door nieuwste misdaadroman Gerard Nanne.

Milou Pasveer – artiestennaam Mary Lou – schrijft songtekst deels geïnspireerd op Lonely Boy, de nieuwste roman van Gerard Nanne.

Mary Lou:
“Singer-Songwriter Maria den Hollander (personage uit Lonely Boy) inspireerde mij een songtekst te schrijven met dezelfde titel. Maria’s verlangen haar lied te willen schrijven was voor mij zo herkenbaar en vergelijkbaar met een situatie uit mijn naaste omgeving, dat het mij geen moeite kostte me in te leven in het verhaal. Mijn drive deze songtekst te gaan schrijven is dan ook deels gebaseerd op mijn eigen beleving en versterkt na het lezen van Lonely Boy.”

Gerard Nanne:
“Het is mooi om te zien hoe fictie en werkelijkheid elkaar op deze wijze weten te raken. Ik was dan ook blij verrast van Mary Lou te horen dat mijn verhaal haar wist te inspireren tot het schrijven van een songtekst met dezelfde titel. Deze samensmelting van creatieve uitingen is dan ook zo speciaal dat Milou en ik besloten hiermee naar buiten te treden. Tijdens de aftrap voor de maand van het spannende boek willen we op twee verschillende locaties het publiek laten kennismaken met dit bijzondere fenomeen. En mogelijk volgen er bij voldoende belangstelling meerdere optredens.”

Maak kennis met Lonely Boy en ontmoet Mary Lou & Gerard:

Zaterdag 31 mei in de bibliotheek van Alkmaar Gasthuisstraat 2 Alkmaar
Vanaf 14.00 u

Of:

Zondag 1 juni boekhandel Broekhuis marktstraat 12 in Enschede
Vanaf 14.00 u