Nieuws

De nieuwsbrief van Ellessy PuntKomma staat online.


Pas verschenen en binnenkort te verschijnen:

Laat maar! Gefaald Geheim spel Trots op jou! Het weeskind van Haamstede

Meer nieuwe boeken


De catalogus voor het voorjaar 2019 staat online. Bekijk hem hier.


Artikel in Boekblad over de Valentijnprijs 2019

Twee uitgeverijen domineerden de shortlist van vijf titels, naast Z&K had ook Ellessy daar twee titels in. De laatste plek was voor uitgeverij Eigenzinnig. De Valentijnprijs werd vijf jaar geleden in het leven geroepen om meer aandacht te wekken voor het romantische boek. Want dat is nog steeds een factor van belang, maar wordt door de media doorgaans over het hoofd gezien en is in de algemene boekhandel zelden regulier aanwezig, zegt Monique Boltje, acquirerend redacteur bij Z&K, dat als onderdeel van Kok mee is gegaan naar VBK en nu ook in Utrecht zetelt.

Lees meer >>

Boekpresentatie Het weeskind van Haamstede op 8 februari in Made

Uitnodiging Het Weeskind van HaamstedeDe nieuwe thriller van Angelique van der Bijl, Het Weeskind van Haamstede, verschijnt op vrijdag 8 februari 2019 en uitgeverij Ellessy nodigt u van harte uit daarbij aanwezig te zijn in:

Café de Tijd
Kerkstraat 8-A
4921 BB Made.
Aanvang 19.30 uur

Tijdens de presentatie zal het eerste exemplaar worden uitgereikt aan haar broer Michel van der Bijl die voor Het Weeskind van Haamstede het nummer ‘The Orphan’ heeft geschreven. Uiteraard wordt dit gevierd met een drankje en is het mogelijk om uw eigen exemplaar te laten signeren.

Gefaald is boekentip in Story

Gefaald in Story De nieuwe thriller Gefaald van Ellen Lina is de Boekentip in het tijdschrift Story. Heeft u het artikel al gespot? Klik op de afbeelding om deze op groot formaat te bekijken.

De shortlist Valentijnprijs 2019 is bekend

Valentijnprijs 2019De shortlist Valentijnprijs 2019 is bekend! Twee titels van uitgeverij Ellessy zijn genomineerd:

1. Lekker fout van Marijke van den Elsen
3. Rozenlaan 10 van Angelique van Dongen

Opvallend is dat de andere drie genomineerde auteurs (namelijk José Vriens, Gaby Rasters en Dani van Doorn) ook publiceren bij uitgeverij Ellessy. Kortom: een mooie shortlist dit jaar!

Breng uw stem t/m 7 februari uit op Hebban.nl.

Koningslaan van Ellen Lina op longlist Beste Nederlandse vrouwenthriller 2018

KoningslaanKoningslaan van Ellen Lina staat op de longlist voor de Beste Nederlandse vrouwenthriller van 2018. Help Ellen en geef uw stem via de website van Vrouwenthrillers!

Stemmen kan t/m zondag 27 januari 2019, waarna het winnende boek zo snel mogelijk bekend wordt gemaakt. Stem op: www.vrouwenthrillers.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Twitter