Lekker stoer

Lekker stoerMarijke van den Elsen
ISBN 978-90-8660-395-4
Prijs € 17,95
Verschijnt najaar 2019

Vivian is stoer, onafhankelijk en voor niets en niemand bang. Haar broer Erik heeft ze in meer dan tien jaar niet gezien. Maar wanneer ze hoort dat zijn zoontje Max haar hulp nodig heeft aarzelt ze geen moment en gaat naar hem toe. Daar ontdekt ze dat Erik en Kim, de moeder van Max, ook wel wat hulp kunnen gebruiken.
Vivian heeft zich nooit erg druk gemaakt om haar uiterlijk totdat ze Daniel ontmoet. Hij is een player pur sang, versiert elke vrouw die hij tegenkomt, maar haar behandelt hij als een goede vriend. Vivian wil veranderen en Kim en haar vriendinnen gaan haar daarbij helpen. Haar metamorfose laat Daniel volledig koud en zorgt er alleen maar voor dat ze niet meer serieus wordt genomen.
Daniel weet niet wat hem overkomt wanneer hij Vivian leert kennen. Ze is de zus van zijn twee beste vrienden en hun erecode verbiedt het hem om zelfs maar aan haar te denken. Hij kent niemand die zo onverschrokken en eigenwijs is als zij. Door haar roekeloze acties moet hij samen met haar broers in actie komen waarna hij zich heilig voorneemt om haar vanaf nu volledig te negeren. Dan moet hij haar naar een veilige locatie brengen en haar daar beschermen. Met gemengde gevoelens doet hij wat van hem gevraagd wordt.
De veilige locatie waar Daniel haar naartoe brengt is niet zo veilig als Vivian gehoopt had. Ze komt er op een wrede manier achter wie haar echte vrienden zijn. Haar meest gênante geheim wordt openbaar en het enige waar ze aan kan denken is wraak. Vivian ontdekt dat ze niet langer alleen is en dat hulp vragen geen teken van zwakte is. Ze gaat haar vrouwelijke kant steeds meer waarderen en leert dat sexy en stoer prima samen gaan.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.