Geheime liefde

geheimpetersSuzanne Peters
ISBN 9789086600861
Aantal pagina’s 151
Verschenen 15-04-2009

Karen heeft een leuke baan, lieve vrienden en een familie die haar dolgraag aan een man helpt. Als ze dan eindelijk iemand op haar werk ontmoet, durft ze er niemand iets over te vertellen. Haar vriend is namelijk niet bepaald Mister Perfect, maar iemand met overgewicht. Als Karen gekoppeld wordt aan een andere man, beginnen de leugens zich toch teveel op te stapelen en moet ze een keuze maken.

 

Recensie op Kunst en cultuur

Iedereen in Karens omgeving vindt dat zij aan de vriend moet. Ze is nu in de twintig en het wordt tijd, daarnaast wil haar moeder heel graag oma worden. Karen ziet het niet zo zitten, ze is gewoon nog niet de ware tegengekomen. Wanneer Karen naar een bedrijfsfeest van haar nieuwe werk gaat, slaat de vonk met Chris over. Er is alleen één probleem; Chris is dik. Karen durft er niet voor uit te komen dat Chris haar vriend is, ze schaamt zich voor hem. Ondertussen gaan haar vriendinnen en moeder door met koppelen. Kan Karen de verleiding van het vreemdgaan weerstaan en kiest zij uiteindelijk voor Chris?
Suzannes boek heeft mij tot denken aangezet. Hoe zou het voor mijn vriend – en ex – zijn om weer op zoek te gaan naar een liefje. Hoe vaak zullen zij niet afgewezen worden door hun uiterlijk? Hoe veel mensen kijken wel door de vetlaag heen? Geheime liefde was een heerlijk romantisch verhaal dat prima even tussendoor gelezen kan worden. Suzanne heeft een prettige schrijfstijl en pakt de lezer; je wil gewoon weten hoe het afloop. Dit debuut is zeker 4 sterren waard! Op naar de volgende Suzanne Peters.