Zijdelings

ZijdelingsSophie Ester
ISBN 978-90-8660-381-7
Prijs € 16,95
Verschijnt mei 2019

…en wanneer rust het wint van onmacht, wanneer optimisme sterker blijkt dan angst, dan slaat de impact van de weerwraak des te harder toe…
De Vanhovens wonen na een aantal turbulente jaren in de strijd tegen hun vijand Robert Dayle in Sydney en ze leven in tamelijke rust. Tenminste, dat denken ze…
Het geluk dat ze dachten te vinden is echter betrekkelijk: al is er van de oude dreiging geen sprake meer; een nieuw probleem heeft bezit van hun levens genomen, met verschrikkelijke gevolgen.
Zijdelings gaat over wraak. Wraak over een genomen beslissing van jaren eerder. Niemand ziet het aankomen. Tot de puzzelstukjes in elkaar beginnen te vallen. Vlak voor het laatste stukje zijn plek lijkt te vinden, komt er een oplossing, al heeft dat behoorlijke gevolgen voor iedereen. Eindelijk lijkt alles goed. Een nieuw leven begint, een leven vol voorspoed en goede dagen.
Totdat…

Dit tweede deel volgt Carol, die is opgegroeid tot een volwassen vrouw en aan haar leven als vrouw van een beroemde rockster inhoud probeert te geven.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.