Wervelstorm

WervelstormOlga van der Meer
ISBN 978-90-8660-389-3
Prijs € 16,95
Verschijnt mei 2019

Lindsey Meulenbelt weet niet beter dan dat haar moeder jaren geleden haar gezin heeft verlaten. Lindsey was destijds 4 jaar, haar broertje Trevor en zusje Tiffany, een tweeling, twee jaar jonger. Lindsey is de enige van de drie kinderen die nog vage herinneringen aan haar moeder heeft. Als hun vader overlijdt zijn de drie kinderen, inmiddels jong volwassenen, op zichzelf aangewezen. Alle drie dragen ze de gevolgen van het vertrek van hun moeder.
Lindsey streeft in haar relatie perfectie na, om de kans dat haar vriend haar eveneens verlaat zo klein mogelijk te maken. Een eigen gezin durft ze niet aan.
Tiffany wil niet eens een relatie. Zelfs haar eigen moeder wilde haar niet hebben, ze heeft er geen enkel vertrouwen in dat een man wel bij haar zal blijven.
Trevor lijkt op het oog nergens last van te hebben. Hij beweegt zich fluitend door het leven, alles gaat hem voor de wind en hij heeft de ene na de andere vrouw aan zijn zij, maar diep in zijn hart is hij ontstellend eenzaam.
Dan keert moeder Hanke echter plotseling terug in hun levens en blijkt ze niet zomaar vertrokken te zijn. Haar terugkeer betekent een ware wervelstorm. Naarmate de band tussen Hanke en haar kinderen groeit, voltrekken zich grote veranderingen bij Lindsey, Tiffany en Trevor.
Lindsey streeft niet langer perfectie na, want dat is niet meer nodig. Tiffany stelt zich heel voorzichtig open voor relaties. Trevor wordt voor het eerst in zijn leven echt verliefd. Het geluk blijkt echter voor alle drie moeilijk te grijpen te zijn.

Er is (nog) geen leesfragment beschikbaar.

Er is (nog) geen interview beschikbaar.

Er zijn (nog) geen recensies beschikbaar.